Μέσα από την εκστρατεία της ΑΧΑ ενημερώθηκαν περισσότεροι από 18.000 πολίτες σε όλη την Ελλάδα, 5.700 συμμετείχαν σε διαγνωστικές εξετάσεις για τον διαβήτη, ενώ προσφέρθηκαν και 75 ποδήλατα.

«Ποδηλατάδα» με την ΑΧΑ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/11/2014

75 Ποδήλατα κληρώθηκαν και δόθηκαν από την ΑΧΑ, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την πρόληψη του Διαβήτη που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Με οδηγό τον Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη» σε 18 πόλεις.

 

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την πρόληψη του Διαβήτη που διοργάνωσε η ΑΧΑ σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Με οδηγό τον Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη» σε 18 πόλεις της χώρας μας, έγινε κλήρωση και δόθηκαν 75 ποδήλατα συνολικά σε όλες τις πόλεις της εκστρατείας.

Η ενέργεια αυτή της
ΑΧΑ, όπως επισημαίνει η ασφαλιστική εταιρεία, είχε ως σκοπό να προωθήσει την καθημερινή άσκηση για μικρούς και μεγάλους, η οποία σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή βοηθά σημαντικά στην πρόληψη του διαβήτη, μιας ασθένειας που σήμερα απασχολεί περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας. 

Οι νικητές ήταν από όλες τις ηλικίες και καθένας από αυτούς κέρδισε ένα ποδήλατο που μπορεί να αξιοποιήσει για καθημερινή άσκηση. 

Μετά την προσφορά των ποδηλάτων, δύο νικητές δήλωσαν τα εξής:

«Η πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΑΧΑ δείχνει πως είναι μία εταιρεία σοβαρή, ευαισθητοποιημένη στην πρόληψη για την υγεία του ανθρώπου και αξίζει ο καθένας να την εμπιστευτεί και να σχεδιάσει το πρόγραμμα υγείας που του ταιριάζει, φροντίζοντας για ένα καλύτερο αύριο» (Χρυσούλα Καραπέτσα).

«Σπουδαία προσπάθεια η ενημέρωση των πολιτών για το σακχαρώδη διαβήτη, μία ύπουλη ασθένεια. Είναι σημαντικό που μεγάλες εταιρείες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα και συμβάλλουν στην ενημέρωση των πολιτών» (Στέφανος Χαλκιάς).

Να σημειωθεί τέλος ότι μέσα από την εκστρατεία της ΑΧΑ ενημερώθηκαν περισσότεροι από 18.000 πολίτες σε όλη την Ελλάδα, ενώ 5.700 συμμετείχαν σε διαγνωστικές εξετάσεις. Οι πόλεις από τις οποίες πέρασε οι εκστρατεία, είναι: Αθήνα, Λειβαδιά, Στυλίδα, Βόλος, Λάρισα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Κοζάνη, Ιωάννινα, Πάτρα, Πύργος, Πειραιάς, Ρόδος.

 

Τελευταία νέα