Η κοπή έγινε στα γραφεία της εταιρείας, ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, παρουσία όλων.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ «έκοψε» την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/2/2015

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, έκοψε για 38η συνεχή χρονιά, τη βασιλόπιτα της. Η κοπή έγινε στα γραφεία της εταιρίας, παρουσία όλων.

 

Την αυλαία άνοιξε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος της εταιρείας, κύριος Δ. Χριστοδουλιάς, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του έτους. 

Τα οικονομικά αποτελέσματα του 2014 ήταν θετικά, με τα βασικά οικονομικά μεγέθη και την κερδοφορία της εταιρείας να σημειώνουν αύξηση, θέτοντας νέους, υψηλότερους στόχους για το 2015. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, προτεραιότητες της ΔΥΝΑΜΙΣ για το νέο έτος αποτελούν η προσέγγιση νέων δικτύων συνεργατών, η περαιτέρω στελέχωση της εταιρίας με νέο ανθρώπινο δυναμικό, επιστημονικής κατάρτισης και η συνεχής επένδυση στο καινοτόμο διαδικτυακό μηχανογραφικό σύστημα που θα τεθεί σε λειτουργία μέσα στο έτος, ενέργειες που θα ολοκληρώσουν την εναρμόνιση της εταιρίας με το Solvency II.

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής, κύριος Π. Καρακώστας ο οποίος παρότρυνε το προσωπικό να συνεχίσει πάνω στο έργο της προσωπικής εξυπηρέτησης των πελατών καθώς αυτή είναι και η προστιθέμενη αξία της εταιρίας που στόχο έχει να φέρει τον Πολιτισμό στην Ασφάλιση.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των ανθρώπων, που με την προσπάθεια και την αφοσίωση τους ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά που πέρασε.

 

Τελευταία νέα