H Anytime αλλάζει τα δεδομένα στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/4/2016

Με τη νέα καινοτομία του «Buy The Mile» που μετράει χιλιόμετρα.

 
Μετά την online ασφάλιση, η Anytime αναμένεται να κάνει «μόδα», μία ακόμη πρωτοποριακή ασφάλιση αυτοκινήτου. Επικεντρώνοντας για μία ακόμη φορά στην εξοικονόμηση χρημάτων των οδηγών, που στην Ελλάδα της κρίσης αποτελεί τη νούμερο ένα απαίτησή τους, αλλά και την εξειδίκευση των υπηρεσιών της, η ασφαλιστική εταιρεία δημιούργησε τα νέα καινοτόμα προγράμματα «Buy The Mile».

Πρόκειται για ένα νέο τρόπο ασφάλισης, ιδιαίτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό, ο οποίος και αναμένεται να γίνει… ανάρπαστος και στη χώρα μας, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να πληρώσουν ακόμα χαμηλότερα ασφάλιστρα σε σχέση με τα παραδοσιακά προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Οι κερδισμένοι οδηγοί
Τα προγράμματα ασφάλισης «Buy the mile» απευθύνονται σε όλους τους οδηγούς που διανύουν μέχρι και 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο, αρκεί το αυτοκίνητό τους να έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και έπειτα, ώστε να είναι συμβατό με τη σχετική τεχνολογία.
Ουσιαστικά δηλαδή, αφορά όλους τους οδηγούς που κάνουν μικρές διαδρομές και φυσικά τις οικογένειες με δύο αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα χρησιμοποιείται λιγότερο. Για αμφότερες τις περιπτώσεις, ήρθε η ώρα να πληρώσουν λιγότερα χρήματα για την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους.

Δωρεάν στο σπίτι του ασφαλισμένου
Για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων, οι οδηγοί χρειάζεται απλώς να εγκαταστήσουν μόνιμα, μια ειδική συσκευή, η οποία αποστέλλεται σε κάθε ασφαλισμένο, με courier, 2 μέρες μετά την πληρωμή του συμβολαίου, εντελώς δωρεάν.
Η εγκατάστασή της μπορεί να πραγματοποιηθεί, γρήγορα και απλά, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις ηλεκτρολογίας ή ηλεκτρονικής. 

Εγκατάσταση μέσα σε ελάχιστα λεπτά
Η εγκατάσταση της συσκευής διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, καθώς το μόνο που χρειάζεται, είναι ο εντοπισμός της θύρας OBD.
Πιο αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης για τις διάφορες μάρκες/μοντέλα, οι πελάτες μπορούν να βρουν στο www.anytime.gr, ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορούν να επικοινωνήσουν και με την Anytime στα τηλέφωνα 210 9460000, 801 11 30000.

Καθημερινή ενημέρωση…
Όσοι επιλέξουν τελικά τη συγκεκριμένη ασφάλιση, θα έχουν και πλήρη ενημέρωση τόσο για τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει, όσο και για το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που τους έχουν απομείνει, 24 ώρες το 24ωρο, μέσω της ειδικής online εφαρμογής ή κατεβάζοντας το Buy The Mile app στο κινητό. Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνονται αυτόματα με sms ή με e-mail όταν έχουν διανύσει το 80% των χιλιομέτρων και μια ακόμη φορά όταν έχουν φτάσει το 95% των χιλιομέτρων.

Buy The Mile για όλους
Η Anytime διαθέτει 3 προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile για το αυτοκίνητο, ανάλογα με τις καλύψεις που εξυπηρετούν τον πελάτη, τα οποία και έχουν ως εξής:
Basic Buy The Mile 5.000: Η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.
Economic Buy The Mile 5.000: Σχεδιάστηκε για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας.
Value Buy The Mile 5.000: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί και η κάλυψη της Νομικής Προστασίας.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα
Buy The Mile μπορείτε να βρείτε στο www.anytime.gr ή καλώντας στα τηλέφωνα 801 11 30000, 210 9460000.