Ασφάλιση με το... χιλιόμετρο από την Anytime

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/4/2016

Νέα οικονομική λύση για τους οδηγούς με τη διεθνή καινοτομία

 

Η «επόμενη ημέρα» της ασφάλισης για τα αυτοκίνητα πόλης, έφθασε και για την Ελλάδα, καθώς η Anytime λάνσαρε ήδη στην αγορά, το πλέονκαινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης «Buy The Mile», βασισμένο σε ένα νέο μοντέλο που έχει αρχίσει να «κυριαρχεί» στο εξωτερικό. Πρόκειται για μία απόλυτα σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου, που εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη σε ασφαλισμένους οδηγούς, που ακόμη και εν μέσω κρίσης, επιβαρύνονται με περιττά έξοδα. Αυτοκίνητα που μετακινούνται μόνο μέσα στην πόλη και σε μικρές αποστάσεις, πληρώνουν δυσανάλογα ποσά για την ασφάλισή τους και αυτό ακριβώς το πρόβλημα, έχει στόχο να λύσει το πρόγραμμα «Buy The Mile».

Λιγότερα χιλιόμετρα = λιγότερα έξοδα

Η νέα καινοτομία στην ασφάλιση αυτοκινήτου, προβλέπει μειωμένο ασφάλιστρο για όλους τους οδηγούς που δε διανύουν πάνω από 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο, εξαιτίας μικρών αποστάσεων, αλλά και σε οικογένειες με δύο αυτοκίνητα, όπου μόνο το ένα χρησιμοποιείται για ταξίδια.
Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, με τη μοναδική προϋπόθεση ότι το αυτοκίνητο έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και έπειτα, ώστε να είναι συμβατό με τη σχετική τεχνολογία, το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα «Buy The Mile», μετατρέπεται σε… μαχαίρι εξόδων.

Ασφάλιση «Buy The Mile» σε 3 απλά «βήματα»

Για την απόκτηση της νέας ασφάλισης αυτοκινήτου, που περιορίζει τα έξοδα κάθε οδηγού, ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητό του, χρειάζονται μόνο 3 απλά και εύκολα «βήματα»:

Βήμα 1: Υπολογισμός ασφαλίστρων online ή τηλεφωνικά

Στην ιστοσελίδα www.anytime.gr, μπορεί να συμπληρώσει κανείς τη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων, καταχωρώντας τα στοιχεία του αυτοκινήτου του, τη διάρκεια ασφάλισης και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί. Η αγορά τη ασφάλειας ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση των στοιχείων του ιδιοκτήτη.
Εξίσου εύκολα, μπορεί κανείς να ασφαλιστεί και τηλεφωνικά, καλώντας στο 210 94 60000 ή το 801 11 30000.

Βήμα 2: Δωρεάν μετρητής από την Anytime

Μόλις 2 ημέρες μετά την πληρωμή του συμβολαίου, η Anytime στέλνει μεcourier σε κάθε ασφαλισμένο, τη δωρεάν συσκευή, που υπολογίζει τα χιλιόμετρα που διανύει κάθε αυτοκίνητο.

Βήμα 3: Εγκατάσταση λίγων λεπτών

Η εγκατάσταση της συσκευής μπορεί να πραγματοποιηθεί, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά και πολύ εύκολα, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις ηλεκτρολογίας ή ηλεκτρονικής. Αν χρειαστεί πάντως, μπορεί κανείς να βρει και ακόμη πιο αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης, για τις διάφορες μάρκες/μοντέλα, στοwww.anytime.gr, ενώ για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση, μπορούν να επικοινωνήσουν και με την Anytime στα τηλέφωνα 210 9460000, 801 11 30000.

Η τεχνολογία στο… χέρι σας

Ως η πλέον καινοτόμα ασφαλιστική επιλογή, το «Buy The Mile», συνδυάζεται άψογα και με τη σύγχρονη τεχνολογία, προσφέροντας ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους ασφαλισμένους. Με την ειδική online εφαρμογή ή κατεβάζοντας το Buy The Mile app στο κινητό, κάθε ασφαλισμένος μπορεί να έχει προσωπική και πλήρη ενημέρωση τόσο για τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητό του, όσο και για το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που του έχει απομείνει, 24 ώρες το 24ωρο, ενώ όταν φθάσει το 80% των χιλιομέτρων και κατόπιν το 95% των χιλιομέτρων, ενημερώνεται για το γεγονός, αυτόματα, με sms ή με e-mail.

Buy The Mile για όλους

Η Anytime διαθέτει 3 προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile για το αυτοκίνητο, ανάλογα με τις καλύψεις που εξυπηρετούν τον πελάτη, τα οποία και έχουν ως εξής:

  • Basic Buy The Mile 5.000: Η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.
  • Economic Buy The Mile 5.000: Σχεδιάστηκε για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας.
  • Value Buy The Mile 5.000 : Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.
Επιπλέον, σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mileμπορεί να προστεθεί και η κάλυψη της Νομικής Προστασίας.