Νέος «παίχτης» της GLASSDRIVE® στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2018

Ένα νέο μέλος διαθέτει πλέον η GLASSDRIVE®!

 
Στα πλαίσια της ανάπτυξης του εταιρικού δικτύου, στον τομέα επισκευής και αποκατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου, η εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία στην περιοχή Χρυσαυγή, του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, που θα εξυπηρετεί από εδώ και στο εξής, τους πελάτες της ευρύτερης περιοχής.

Ειδικότερα, ο κ. Σταύρος Καζάκος, που διατηρεί μονάδα επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων κάθε τύπου οχήματος εντάχθηκε στο δίκτυο της GLASSDRIVE®. Πληροφοριακά, ο νέος σταθμός, με τηλέφωνο επικοινωνίας 23940-26359, λειτουργεί καθημερινά 08:00-19:00.

Έχοντας πολυετή πείρα και άριστη εξειδίκευση, ο νέος σταθμός της GLASSDRIVE® στον Λαγκαδά, προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως:
  • Επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • Αμεση  εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
  • Γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων και
  • Εγγύηση εργασίας «εφΆ όρου ζωής».
  • Υπηρεσίες φανοποιείου και βαφών
  • Τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών
…και πολλές ακόμα υπηρεσίες!

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 65 επίσημους σταθμούς, 35 κινητές μονάδες και περισσότερους από 100 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια, αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.