Εταιρείες leasing όπως η ALD Automotive, προσφέρουν λύσεις πακέτο προκειμένου να διευκολύνουν τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Εταιρείες leasing όπως η ALD Automotive, προσφέρουν λύσεις πακέτο προκειμένου να διευκολύνουν τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο & Πράσινο Ρεύμα με το WeBlink από την We Energy.

Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο & Πράσινο Ρεύμα με το WeBlink από την We Energy.

  • Εταιρείες leasing όπως η ALD Automotive, προσφέρουν λύσεις πακέτο προκειμένου να διευκολύνουν τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.
  • Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο & Πράσινο Ρεύμα με το WeBlink από την We Energy.

Ηλεκτρικό επαγγελματικό αυτοκίνητο με υπηρεσίες 360ο

3311 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα ηλεκτρικό επαγγελματικό αυτοκίνητο θα πρέπει να ξέρεις που και πως θα το φορτίσεις. Άρα, χρειάζεσαι ολοκληρωμένες, «360ο» υπηρεσίες για να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα.

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
PLAKA PARKING

Υπηρεσίες 360 για ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα!

  • eDeliver 9: Μεγάλο Ηλεκτρικό Van από τη Maxus
  • Leasing: Ολιστικές υπηρεσίες από την ALD Automotive
  • Φόρτιση & Ρεύμα: Πακέτο από τις We Energy & Blink Charging Hellas
  • Πόσα χρήματα γλιτώνω  με την επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
 
 
Τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται γνωστά στον κόσμο, ιδιώτες και επιχειρηματίες, καθώς τα οχήματα που μπαίνουν στην πρίζα εμφανίζουν χαμηλότερο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας, ενώ δεν υπόκεινται σε περιορισμούς που αφορούν στις εκπομπές ρύπων.
 
Οι βασικοί ενδοιασμοί είναι δύο: ο ένας αφορά στο ακόμα υψηλό κόστος κτήσης και το άλλο αποτελεί έναν συνδυασμό της αυτονομίας και της δυνατότητας φόρτισης, καθώς το σχετικό δίκτυο είναι ακόμα ελλιπές. Ωστόσο, ο 2ος κύκλος του προγράμματος επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά» δίνει κίνητρα στους υποψήφιους αγοραστές, περιορίζοντας το κόστος τόσο της αγοράς του οχήματος όσο και της τοποθέτησης της σχετικής υποδομής φόρτισης. Λύσεις υπάρχουν, όμως, και είναι πολλές…


Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο & Πράσινο Ρεύμα με το WeBlink από την We Energy.

Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο & Πράσινο Ρεύμα με το WeBlink από την We Energy.

Κοινοποίησέ το »

To leasing αποτελεί μία καλή λύση

Σε περίπτωση που κάποιος επιχειρηματίας δεν θέλει ή δεν μπορεί να επωμιστεί το βάρος της αγοράς ενός νέου επαγγελματικού οχήματος, μπορεί να επιλέξει τη μακροχρόνια μίσθωσή του, μια λύση που τείνει να γίνει καθεστώς. Καταρχάς, απαλλάσσει τον κάτοχο από το λειτουργικό κόστος του οχήματος, καθώς το μόνο που έχει να πληρώσει είναι το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα και το καύσιμο (ή ρεύμα). Τίποτα άλλο: ούτε ασφάλεια, ούτε τέλη, ούτε service, ούτε λάστιχα. Τίποτα!
 
Παράλληλα, οι μεγάλες εταιρείες leasing προσφέρουν ολιστικές υπηρεσίες, με συμβουλευτική πριν την αγορά (τι χρειάζεται, τι μπορεί, ποιες είναι οι επιλογές κτλ) αλλά και κατά τη διάρκεια της χρήσης του οχήματος, προσφέροντας πρόσβαση σε εργαλεία που διευκολύνουν και αναβαθμίζουν τη διαχείριση της κάθε εταιρείας και του κάθε στόλου.
 
Σε περίπτωση που ένας επαγγελματίας καταλήξει τελικά να κάνει τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση και αφού βρει ποιο είναι το όχημα εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες του, κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει. Θα πρέπει να βρει το πώς θα το φορτίζει αλλά και με ποιον τρόπο θα έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια. Ολιστικές προτάσεις – λύσεις, φυσικά, υπάρχουν και εδώ, ενώ δεν λείπουν εταιρείες leasing όπως η ALD Automotive που προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες ειδικά πάνω στην ηλεκτροκίνηση.

Παίρνεις πακέτο φορτιστή και πάροχο

Σε κάθε περίπτωση, μεγάλα προνόμια και οφέλη αποκομίζουν οι καταναλωτές, χάρη στη συνεργασία εταιρειών και ομίλων, οι οποίοι συνδυάζουν τα προϊόντα τους και τα προσφέρουν ως «πακέτο».
 
Για παράδειγμα, όλοι οι χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων με εγκατεστημένο σταθμό φόρτισης BLINK μπορούν να εξασφαλίσουν προνομιακή χρέωση με το ειδικό πακέτο WE-BLINK, μέσω της σύμπραξης της We Energy και Blink Charging Hellas!
 
Η προσφορά ισχύει για φόρτιση στο δίκτυο της Blink και διαμορφώνεται στα 0,35 ευρώ/kWh έναντι 0,40 ευρώ/kWh στην τιμή φόρτισης (συν Φ.Π.Α.). Επιπλέον, οι χρήστες εξασφαλίζουν 5% έκπτωση σε όλα τα προγράμματα της We Energy.
 
Οι κάτοχοι ηλεκτρικών οχημάτων, μπορούν να επωφεληθούν από επιπλέον μειωμένες τιμές για εγκατάσταση νέου οικιακού σταθμού φόρτισης αλλά και από Β2Β εξειδικευμένες λύσεις στόλου για επαγγελματίες.
 
Ας δούμε, όμως, στις ενότητες που ακολουθούν το Μεγάλο Ηλεκτρικό Van, Maxus eDeliver 9, αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τις 360 υπηρεσίες…