ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Παυσίπονο για τη τσέπη

 

Στις δύσκολες ημέρες που περνά ο κόσμος λόγω της οικονομικής κρίσης, ψάχνει να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να μειώσει τα έξοδά του. Έτσι το αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, με πολλούς ανθρώπους να καταφεύγουν πλέον στην επιλογή του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού, για τυχόν ζημία που μπορεί να προκύψει στο ΙΧ του.


Αρκετοί είναι αυτοί που αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν μεταχειρισμένα ανταλλακτικά κυρίως σε παλαιότερα αυτοκίνητα, μιας και δεν είναι εύκολο πλέον να βρεθούν καινούργια, ωστόσο ακόμα και καινούργια να υπάρχουν, αυτό δεν σημαίνει ότι με τη λύση του μεταχειρισμένου θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιες γνώσεις αλλά ακόμα και να μην υπάρχουν αυτές, αν ο ενδιαφερόμενος κοιτάξει προσεκτικά κάποια πράγματα, τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό του.

Συγκεκριμένα η προσοχή του αγοραστή πρέπει να στραφεί στα εξής:  

- Το ανταλλακτικό πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Να έχει το ίδιο νούμερο. Φράσεις του τύπου «θα ταιριάξει», «θα το κουμπώσω εγώ», ίσως κρύβουν μελλοντικά προβλήματα.
- Το ανταλλακτικό πρέπει να είναι σωστά προφυλαγμένο. Οι καιρικές συνθήκες είναι πιθανόν να το έχουν αλλοιώσει.
- Το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό πρέπει να είναι σωστά συντηρημένο.
- Καλό είναι το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό να συνοδεύεται από εγγύηση από τον αγοραστή. Αυτό δίνει κάποια extra σιγουριά
- Μάθετε για την προέλευση του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού, αν πρόκειται για ανακατασκευασμένο ή π.χ. από κάποιο τρακάρισμα.


Τα θετικά που μπορεί να αποκομίσει κάποιος από τη χρήση ενός μεταχειρισμένου ανταλλακτικού δεν είναι μόνο οικονομικά, κάτι που είναι βεβαίως ο βασικός παράγοντας που παίρνει την απόφαση ένας άνθρωπος να το χρησιμοποιήσει, διότι το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό κοστίζει πολύ φθηνότερα από ένα καινούργιο, αλλά εκτείνονται και σε άλλους τομείς.

Η γκάμα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών είναι τέτοια, που επιτρέπουν στον ενδιαφερόμενο να βρει γρήγορα αυτό που ψάχνει, ενώ εξίσου σημαντική είναι η επιλογή που δίνεται για αγορά ενός μεμονωμένου μέρους του εξαρτήματος που έχει χαλάσει, χωρίς να πρέπει να αγοραστεί ολόκληρο το ανταλλακτικό.

Σε ότι αφορά τα αρνητικά που μπορεί να βρεθούν είναι η μη ύπαρξη εγγύησης, αν και πλέον υπάρχουν κάποιες εταιρείες στην αγορά που προσφέρουν, αλλά και το καλό ψάξιμο που πρέπει να πραγματοποιηθεί για να είναι το ανταλλακτικό σε καλή κατάσταση, έτσι ώστε να έχει μακρά διάρκεια.   
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα – υπηρεσιες αυτοκινητου

 • Κορυφαία ανταλλακτικά για VW Group

  Το e-shop «Doulis VW Group» εξυπηρετεί σε after market - γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά μόνο με τον Αρ. Πλαισίου του αυτοκινήτου σας. Νέο δίκτυο συνεργασίας για την Κρήτη με αποστολές σε όλο το νησί, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανια, Αγιος Νικόλαος, Ιεράπετρα, Σητεία.
   2223035550 Περισσότερα
 • Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας

  Η Α. Κατσίπης έχει 28 χρόνια παρουσία στο χώρο της εισαγωγής και διάθεσης μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η τεράστια πείρα του προσωπικού και η οργάνωση της εταιρείας προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση στις καλύτερες δυνατές τιμές. Στο κατάστημα θα βρείτε περισσότερα από 10.000 ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων.  2109922679 Περισσότερα
 • Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε τιμές εκκαθάρισης

  Στην σελίδα https://kservice.car.gr/parts/  θα βρείτε τεράστια γκάμα από μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά, σε άριστη κατάσταση και σε τιμές εκκαθάρισης. Καλέστε στο 210 2801122 ώστε να μιλήσετε με ένα από τα εξειδικευμένα άτομα της επιχείρησης και να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, την κατάστασή τους  και τις προσφορές.
  Περισσότερα