Σπίτι-γραφείο µε ασφάλεια

Σπίτι-γραφείο µε ασφάλεια

Η διαδροµή από το γραφείο προς το σπίτι, σύµφωνα µε έρευνες, είναι η πιο πιθανή για να σας συµβεί κάποιο ατύχηµα στο δρόµο. Συνεπώς θα πρέπει να είστε ακόµα πιο προσεχτικοί και να παίρνετε τα κατάλληλα µέτρα.

Προαιρετικές μα value for money

Προαιρετικές μα value for money

Το «κερασάκι στην τούρτα», όσον αφορά την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου δεν είναι άλλο από τις προαιρετικές καλύψεις. Είναι αυτές που πολλοί αγνοούν, λέγοντας «έλα μωρέ δεν χρειάζεται», ωστόσο κάποια στιγμή θα τις χρειαστούν και το πληρώνουν τελικά ακριβά.

Best Car & η ΚΑΛΥΤΕΡΗ Ασφαλιστική!

Best Car & η ΚΑΛΥΤΕΡΗ Ασφαλιστική!

Η μεγάλη ψηφοφορία για “Το Καλύτερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς” βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Xιλιάδες ήδη οι συμμετοχές (των πρώτων ημερών). Φέτος ψηφίζουν και για το ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είναι η καλύτερη!

Η Anytime σε νέα εποχή

Η Anytime σε νέα εποχή

Σύμφωνα με ενημέρωση που μας κοινοποίησε η ίδια η Anytime στοχεύει πλέον στη δημιουργία ενός κόσμου με περισσότερη ασφάλεια και λιγότερη ασφάλιση.

10 tips για αγορά ασφάλειας

10 tips για αγορά ασφάλειας

Θέλεις να έχεις μία πλήρη ασφάλεια, αλλά χωρίς να "ματώσει" η τσέπη σου; Διάβασε τις παρακάτω 10 συμβουλές, ώστε να μειώσεις ανώδυνα το κόστος ασφάλισης.

Σου κάνει «χειρονοµίες» ο τροχονόµος;

Σου κάνει «χειρονοµίες» ο τροχονόµος;

Όχι ο τροχονόµος που σου κουνάει το χέρι δε σε χαιρετάει. Ούτε σου κάνει χειρονοµίες. Σου λέει πως πρέπει να κινηθείς στο δρόµο. Διαβάστε παρακάτω τι σηµαίνουν οι κινήσεις των τροχονόµων, για να ξέρετε πως θα κινηθείτε.

Nεα - Αρθρα - Παρουσιασεις - Δοκιμες

Ασφάλειες - Όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις ασφάλειες.

ασφάλειες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός