Περνάς & ξεχνάς (πρόστιμα και...εκπλήξεις)

Περνάς & ξεχνάς (πρόστιμα και...εκπλήξεις)

Οι ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών πλησιάζουν και όπως είναι φυσικό, αρκετοί θα χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό τους. Έτσι, πριν την αναχώρηση σου για το χωριό ή το νησί, μπορείς να πραγματοποιήσεις ένα πλήρη ή μερικό έλεγχο στα σημεία που θέλεις, σε κάποιο ιδιωτικό ΚΤΕΟ.

Έλεγχος ΚΤΕΟ πριν τις διακοπές

Έλεγχος ΚΤΕΟ πριν τις διακοπές

Ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο έλεγχος του αυτοκινήτου από ΚΤΕΟ, αφού -πέραν των κυρώσεων βάσει κ.ο.κ.- αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο τρόπο ελέγχου της κατάστασης του οχήματος.

Έλεγχος ΚΤΕΟ – Για να είστε διαβασμένοι!

Έλεγχος ΚΤΕΟ – Για να είστε διαβασμένοι!

Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται στα ΚΤΕΟ, ειδικά στα ιδιωτικά, είναι πολύ αυστηροί. Αν το αυτοκίνητό μας είναι ταλαιπωρημένο καλό είναι να το τσεκάρουμε μόνοι μας πριν πάμε στο ΚΤΕΟ, για να μην κοπούμε.

Έλεγχος ΚΤΕΟ σε όχημα LPG! Τι ισχύει;

Έλεγχος ΚΤΕΟ σε όχημα LPG! Τι ισχύει;

Η τοποθέτηση του συστήματος υγραεριοκίνησης μπορεί να σώζουν την τσέπη των οδηγών, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσουν και τα βήματα νομιμοποίησής του από το αρμόδιο Υπουργείο.

Σσσς …τώρα έχουμε εκλογές !

Σσσς …τώρα έχουμε εκλογές !

Τι γίνεται με τις καρμανιόλες στο δρόμο; Εκείνα τα πρόστιμα και οι διασταυρώσεις με τα οποία η οδική μας ασφάλεια θα βελτιωνόταν ; Ο λόγος για τους τεχνικούς ελέγχους ΚΤΕΟ.

Πέρνα ΚΤΕΟ & γλίτωσε έξοδα

Πέρνα ΚΤΕΟ & γλίτωσε έξοδα

Το ξέρατε ότι ο έλεγχος ΚΤΕΟ μπορεί να σας γλυτώσει από έξοδα; Ο έγκαιρος έλεγχος, πέραν από την ασφάλεια που μας προσφέρει καθώς επιβεβαιώνει πως οδηγείτε ένα ασφαλές όχημα, μπορεί να σας γλιτώσει από μια μικρή αρχικά βλάβη

Nεα - Αρθρα - Παρουσιασεις - Δοκιμες

Για να περάσεις ΚΤΕΟ - Κτέο με εγκαταστάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό. Μικρός χρόνος ελέγχου από εκπαιδευμένο προσωπικό. Ποιότητα στις υπηρεσίες ελέγχου. Τιμές και παροχές. Έλεγχος Κτέο για ΙΧ, επαγγελμ

για να περάσεις κτεο

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός