Γιατί πρέπει να πας σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ;

Γιατί πρέπει να πας σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ;

Τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ θα ελέγξουν το αυτοκίνητο σας γρήγορα, κάνοντας λεπτομερείς ελέγχους και όλα αυτά χωρίς να πληρώσετε πολλά!

4+1 συχνές ερωτήσεις για ΚΤΕΟ

4+1 συχνές ερωτήσεις για ΚΤΕΟ

Οι συχνότερες ερωτήσεις για τον έλεγχο ΚΤΕΟ ώστε να γνωρίζεις, κάθε πότε πρέπει να τον «περνάς» τι περιλαμβάνει και τι γίνεται σε ειδικές περιπτώσεις

Το «στοίχημα» της xρονιάς!

Το «στοίχημα» της xρονιάς!

Ο νέος νόμος για τα εκπρόθεσμα αυτοκίνητα κάνουν την πραγματοποίηση του τεχνικού ελέγχου μία αναγκαία διαδικασία. Είναι όμως έτοιμα τα Ι.ΚΤΕΟ να δεχτούν την νέα αυτή πρόκληση; Δείτε τι μας απάντησαν!

Σε ΚΤΕΟ!

Σε ΚΤΕΟ!

Δώρα, εκπτώσεις στην τιμή και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση. Δες τώρα ποιες είναι οι παροχές, που παρέχουν κάποια ΚΤΕΟ και ανεβάζουν την εξυπηρέτηση σε …premium επίπεδα.

Έρχεται το ραβασάκι! Εσύ έχεις περάσει ΚΤΕΟ;

Έρχεται το ραβασάκι! Εσύ έχεις περάσει ΚΤΕΟ;

Θες Τεχνογνωσία, ταχύτητα, πρόσθετες παροχές! Δες που θα τα βρεις!

Πέρνα από ΚΤΕΟ!!

Πέρνα από ΚΤΕΟ!!

13 ημέρες έμειναν για την την επιβολή των προστίμων, σε όσους δεν έχουν περάσει τα αυτοκίνητα τους από τεχνικό έλεγχο. Δες όσα πρέπει να ξέρεις για τα ΚΤΕΟ και τι ισχύει με το νόμο.

Nεα - Αρθρα - Παρουσιασεις - Δοκιμες

Για να περάσεις ΚΤΕΟ - Κτέο με εγκαταστάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό. Μικρός χρόνος ελέγχου από εκπαιδευμένο προσωπικό. Ποιότητα στις υπηρεσίες ελέγχου. Τιμές και παροχές. Έλεγχος Κτέο για ΙΧ, επαγγελμ

για να περάσεις κτεο

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός