Γκάμα ηλεκτρικών φορτιστών της Blink. Σταθμοί υπερταχείας φόρτισης με 50 kW, wallbox με 22 kW και επιδαπέδιοι με 44 kW και δύο πρίζες (από 22 kW η κάθε μία).

Γκάμα ηλεκτρικών φορτιστών της Blink. Σταθμοί υπερταχείας φόρτισης με 50 kW, wallbox με 22 kW και επιδαπέδιοι με 44 kW και δύο πρίζες (από 22 kW η κάθε μία).

Προηγμένοι φορτιστές Blink & ανάπτυξη δικτύου ηλεκτρο-φόρτισης

4223 Επισκέψεις στο άρθρο

To "Κινούμαι Ηλεκτρικά" ξεκινά τον Ιούνιο και θα βοηθήσει καθώς οι τιμές των ηλεκτροκίνητων είναι ακόμη υψηλές. Οι υποδομές στον σωστό δρόμο. Πολλαπλασιάζονται. Σε αυτή την ανάπτυξη του δικτύου ηλεκτρο-φόρτισης (και ταχείας φόρτισης) η Blink Charging Hellas παίζει τον δικό της ρόλο. Σημαντικό όπως θα δείτε παρακάτω.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Η ανάγκη για έναν πιο βιώσιμο κόσμο και μια μεγαλύτερη προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος είναι σήμερα πιο παρούσα από ποτέ.

Το κομμάτι της κινητικότητας έχει να παίξει σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη προσπάθεια και όλα δείχνουν πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην ηλεκτροκίνηση.

Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα απελευθερώνουν σαφώς λιγότερους ρύπους στην ατμόσφαιρα ενώ είναι και αρκετά πιο οικονομικά σε σχέση με τα συμβατικά αυτοκίνητα.

Και αυτό γιατί οι κάτοχοι ηλεκτρικών γλυτώνουν τα έξοδα των καυσίμων , πραγματοποιώντας τις περισσότερες φορτίσεις στο σπίτι, με μειωμένο κόστος.

Ωστόσο, η ηλεκτροκίνηση (αν και  πλέον έχουν γίνει σαφή βήματα εξέλιξης) βρίσκεται ακόμα  σε αρκετά πρώιμο επίπεδο. Η αυτονομία των αυτοκινήτων δεν πείθει μεγάλη μερίδα των οδηγών ενώ μεγάλο στοίχημα αποτελεί και η επέκταση του δικτύου φόρτισης.

Παρά το γεγονός πως οι οδηγοί είναι κάπως καχύποπτοι σχετικά με τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα και πως στην χώρα μας τα μέτρα για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης (και των σχετικών υποδομών που μπορούν να την υποστηρίξουν) είναι πρόσφατα , υπάρχουν εταιρείες που επενδύουν στο στοίχημα της ηλεκτροκίνησης και κάνουν εντατικές προσπάθειες για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου φορτιστών στην Ελλάδα.

Μια από αυτές τις εταιρείες είναι και η Blink.  Από το Μάιο του 2019,  έχει εισέλθει στην ελληνική αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, λανσάροντας το Blink Charging Hellas.

Το εγχείρημα Blink Charging Hellas επικεντρώνεται κυρίως στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης, την εδραίωση δηλαδή ενός δικτύου φορτιστών στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Πως ερμηνεύεται αυτό πρακτικά ; Σήμερα, η Blink διαθέτει ήδη πάνω από 300 σταθμούς φόρτισης σε όλη τη χώρα (ενώ συνεχίζει να εγκαθιστά καθημερινά, νέους).

Στην γκάμα της Blink θα βρούμε φορτιστές υπερταχείας φόρτισης (Mode 4) άλλα και φορτιστές τύπου Wallbox και επιδαπέδιους (Mode 3).

Δουλειά υποδομής δικτύου ηλεκτρο-φόρτισης! Από την
Blink Charging Hellas.

-Σταθμοί  υπερταχείας φόρτισης: για φόρτιση σε λιγότερο από 1 ώρα
- Σταθμοί ταχείας φόρτισης. Επιδαπέδιοι & Wallbox
-22 kW με μια πρίζα, το Wallbox
-44 kW, με δύο πρίζες από 22 kW, ο επιδαπέδιος

Για να δούμε, όμως, πιο αναλυτικά την γκάμα φορτιστών της Blink.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »