Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Πρωτοποριακό design, avant-garde καινοτόμες τεχνολογίες, γαλλική φινέτσα και executive πολυτέλεια. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των SUV μοντέλων της DS Automobiles. Γνωρίστε τα DS 3 Crossback και DS 7 Crossback σε συμβατικές, αλλά και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις.

DS 7 Crossback
Πρωτοποριακό design, avant-garde τεχνολογίες, γαλλική φινέτσα και executive πολυτέλεια, συνθέτουν ένα μοναδικό σύνολο με σκοπό η DS 7 Crossback να αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή για αγοραστές, οι οποίοι πέρα από το prestige αναζητούν και κάτι το ιδιαίτερο. περισσότερα »

DS 3 Crossback
Με την κατηγορία των B-SUV να διευρύνεται ολοένα και περισσότερο, η DS 3 Crossback έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα με τον avant-garde και executive χαρακτήρα της. Διαθέσιμη και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση Ε-ΤΕΝSE με αυτονομία που φτάνει τα 330 χιλιόμετρα! περισσότερα »

DS: Η γκάμα E-TENSE
H τεχνολογία E-TENSE, που για δεύτερη συνεχή χρονιά ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια στην ηλεκτρική Formula E, είναι μπροστά από την εποχή της και μαζί με την κορυφαία αισθητική, την πολυτέλεια και την καινοτομία, συνθέτει το DNA των avant-garde μοντέλων της DS Automobiles. περισσότερα »