H τεχνολογία E-TENSE, που για δεύτερη συνεχή χρονιά ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια στην ηλεκτρική Formula E,  είναι μπροστά από την εποχή της και μαζί με την κορυφαία αισθητική, την πολυτέλεια και την καιν
26 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H τεχνολογία E-TENSE, που για δεύτερη συνεχή χρονιά ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια στην ηλεκτρική Formula E, είναι μπροστά από την εποχή της και μαζί με την κορυφαία αισθητική, την πολυτέλεια και την καινοτομία, συνθέτει το DNA των avant-garde μοντέλων της DS Automobiles.

DS: Η γκάμα E-TENSE

2.664.001 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

H τεχνολογία Ε-TENSE είναι μπροστά από την εποχή της και μαζί με την κορυφαία αισθητική, την πολυτέλεια και την καινοτομία, συνθέτει το DNA των avant-garde μοντέλων της DS Automobiles.

Όταν χρειαστεί, το αμιγώς ηλεκτρικό DS 3 Crossback E-TENSE είναι σε θέση να κάνει ταχεία φόρτιση έως 80% σε 30 μόλις λεπτά.

Όταν χρειαστεί, το αμιγώς ηλεκτρικό DS 3 Crossback E-TENSE είναι σε θέση να κάνει ταχεία φόρτιση έως 80% σε 30 μόλις λεπτά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η τεχνολογία Ε-TENSE έστεψε πρωταθλήτρια τη DS Automobiles στην ηλεκτρική Formula E. Ακόμη μια χρονιά, η απόδοση της Ε-TENSE τεχνολογίας αποδείχτηκε ανώτερη από αυτή των ανταγωνιστών, με εξαιρετικές επιδόσεις στις πίστες και κορυφαία απόδοση σε ότι έχει να κάνει τόσο με την επιτάχυνση, όσο και με την ανάκτηση ενέργειας κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ως η μόνη premium Μάρκα που μεταλαμπαδεύει την Ε-ΤENSE τεχνολογία των αγωνιστικών μονοθεσίων της στα μοντέλα παραγωγής, η DS Automobiles έχει σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά της φίρμας, όπως η πολυτέλεια. Γνήσια γαλλική πολυτέλεια με κορυφαία σε υφή υλικά, χειροποίητα δέρματα, premium φινίρισμα και κορυφαία αισθητική μέσα-έξω.
 

Φυσικά οι αξίες της DS Automobiles δεν περιορίζονται στα παραπάνω, αλλά επεκτείνονται και σε τομείς όπως η καινοτομία που εκφράζεται μέσα από τεχνολογίες σαν την ενεργητική ανάρτηση DS ACTIVE SCAN SUSPENSION. Αυτή είναι μια σκεπτόμενη ανάρτηση, η οποία μέσω ειδικής κάμερας ανιχνεύει τις επικείμενες ανωμαλίες του οδοστρώματος στα 5 μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο και προσαρμόζει σε πραγματικό χρόνο τις ρυθμίσεις σε κάθε ένα από τα 4 ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ ξεχωριστά!



Η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία από την εμπλοκή της DS Automobiles στη Formula E, έχει ήδη περάσει στα επιβατικά αυτοκίνητα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Με το DS 3 Crossback E-TENSE και το DS 7 Crossback Ε-TENSE 4x4 Plug-in Hybrid, η DS Automobiles γίνεται ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει αντίστοιχα ένα 100% ηλεκτρικό premium B-SUV και ένα 300 ίππων plug-in υβριδικό τετρακίνητο C-SUV premium μοντέλο.
 
DS 3 Crossback E-TENSE
To αμιγώς ηλεκτρικό DS 3 Crossaback Ε-TENSE ήρθε για να τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τη διάθεση της DS Automobiles για ξεχωριστές προτάσεις. Θέτοντας νέα πρότυπα στην κατηγορία των Premium Compact SUV και συνδυάζοντας μοναδικά την καινοτομία στην εξέλιξη της βιώσιμης μετακίνησης για τη μείωση των εκπομπών ρύπων, το DS 3 Crossaback Ε-TENSE αναδεικνύει την avant-garde αισθητική της γαλλικής κομψότητας και την έκδηλη πολυτέλεια.

Με 136 ίππους και ροπή 260 Nm, το DS 3 Crossback Ε-ΤΕNSE εντυπωσιάζει με την άμεση απόκριση του ηλεκτροκινητήρα και την αίσθηση των κορυφαίων επιδόσεων που έρχονται… αθόρυβα, όντας κάτι πολύ διαφορετικό από όλα τα συνηθισμένα μέχρι σήμερα. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε μόλις 8,7 δευτερόλεπτα, ενώ για τα πολύ σημαντικά στις αστικές μετακινήσεις 50 χλμ./ώρα από στάση, το DS 3 Crossback Ε-TENSE τα επιτυγχάνει σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα.




Η αυτονομία, που εξασφαλίζουν οι μπαταριές των 50 kWh, φτάνει μέχρι τα 330 χιλιόμετρα με μία φόρτιση (με βάση τον τυποποιημένο κύκλο WLTP), ενώ σημαντικό είναι να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι πως σε ένα σύγχρονο σταθμό ταχείας φόρτισης 100 kW, μπορεί να επιτευχθεί το 80% της φόρτισης μόλις σε 30 λεπτά της ώρας. Από εκεί και πέρα, η φόρτιση έως το 100% της χωρητικότητας των μπαταριών μπορεί να γίνει μέσα σε μόλις 5 ώρες με επιτοίχιο φορτιστή 11 kW.

Σχεδιασμένο από την αρχή για να είναι 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το DS 3 Crossback Ε-TENSE ενσωματώνει την μπαταρία ιόντων λιθίου κάτω από το πάτωμα, προσδίδοντας χαμηλό κέντρο βάρους και ασυμβίβαστη ευρυχωρία στο εσωτερικό: Το άνετο κάθισμα των πίσω επιβατών είναι διαιρούμενο και έχει τη δυνατότητα αναδίπλωσης προκειμένου να αυξηθεί κατά το δοκούν ο χώρος φόρτωσης, που κυμαίνεται από τα 350 έως 1.050 λίτρα.

Σε συνδυασμό με το μοναδικά σχεδιασμένο, τεχνολογικά προηγμένο και premium εσωτερικό, την άριστη οδική συμπεριφορά και την πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων, το DS 3 Crossback Ε-TENSE επιτρέπει στους επιβάτες να απολαύσουν απερίσπαστοι τη χαρά της οδήγησης με ένα επίπεδο άνεσης και ασφάλειας ανώτερης κατηγορίας. Και με δεδομένο πως το DS 3 Crossback Ε-TENSE συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα «κινούμαι ηλεκτρικά» μετά τη σχετική κρατική επιδότηση είναι πιο προσιτό από ποτέ.


DS 7 Crossback E-TENSE 4Χ4
To DS 7 Crossback Plug-in Hybrid Ε-ΤENSE έχει σχεδιαστεί για να είναι «μπροστά» από την εποχή του και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός κορυφαίου premium SUV: Απαράμιλλη σχεδίαση, υψηλή αίσθηση ποιότητας και προηγμένη τεχνολογία. Σε αιχμαλωτίζει με την πρώτη ματιά γιατί διαθέτει εκλεπτυσμένη σχεδίαση, πρωτοποριακό design και avant-garde λεπτομέρειες, που συνθέτουν ένα μοναδικό χαρακτήρα. Στοιχεία όπως τα δερμάτινα καθίσματα, τα πλήκτρα αφής στο ταμπλό, το φινίρισμα πέρλας, η «διαμαντένια» λογική στη σχεδίαση, αλλά και λεπτομέρειες από κρύσταλλο ή το ρολόι B.R.M είναι ενδεικτικά της πολυτέλειας που ζεις καθισμένος στα αναπαυτικά καθίσματα.



Με δύο ηλεκτροκινητήρες 80kW (εμπρός/πίσω) και έναν turbo, άμεσου ψεκασμού κινητήρα 1,6 λτ., το επαναφορτιζόμενο από την πρίζα DS 7 Crossback Plug-in Hybrid Ε-TENSE 4Χ4 προσφέρει τα καλύτερα από τους δύο κόσμους. Αποδίδοντας συνδυαστικά 300 άλογα, το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης χαρίζει εκπληκτικές επιδόσεις από τη μια (0-100 χλμ./ώρα σε 5,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 240 χλμ./ώρα) και μοναδική οικονομία από την άλλη (μέση κατανάλωση 1,3 λτ./100 χλμ. με εκπομπές CO2 μόλις 31 γρ./χλμ.). Με δυνατότητα αμιγούς ηλεκτρικής και αθόρυβης κίνησης για 58 χιλιόμετρα, αλλά και τετρακίνηση για πρόσβαση σε δρόμους με δύσκολο ανάγλυφο. Οι καθημερινές αστικές μετακινήσεις γίνονται πλέον με το ελάχιστο δυνατό κόστος, καθώς γίνονται σε πλήρη ηλεκτρική λειτουργία. Και όταν χρειαστεί η φόρτιση γίνεται πολύ γρήγορα σε μόλις 1 ώρα και 45 λεπτά, με τη χρήση wall box 7,4kW.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υβριδική διάταξη του DS 7 Crossback Plug-in Hybrid Ε-ΤΕΝSE 4Χ4 δεν επηρεάζει, τόσο τους χώρους στο εσωτερικό της καμπίνας, όσο και τον χώρο αποσκευών των 555 λτ., που παραμένουν οι κορυφαίοι στην κατηγορία.

Το DS 7 Crossback Plug-in Hybrid Ε-ΤΕΝSE 4Χ4 διαθέτει πλήθος τεχνολογιών ασφάλειας και άνεσης καθιστώντας έτσι την οδηγική εμπειρία μια πραγματική απόλαυση. Για παράδειγμα, το σύστημα DS ACTIVE SCAN SUSPENSION σκανάρει το δρόμο προσαρμόζοντας την ανάρτηση ώστε να αποδίδει πάντα το μέγιστο βαθμό άνεσης. ¶λλο ένα παράδειγμα καινοτόμας τεχνολογίας είναι το DS NIGHT VISION, που βελτιώνει την ορατότητα τη νύχτα: Μία κάμερα υπερύθρων τοποθετημένη στην μάσκα του αυτοκινήτου εντοπίζει την παρουσία πεζών ή εμποδίων σε απόσταση 100 μέτρων μπροστά από το αυτοκίνητο και κάνει την σχετική απεικόνιση στον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Το στάνταρ σύστημα DS ACTIVE LED VISION περιλαμβάνει ένα κύριο προβολέα LED και τρείς περιστρεφόμενες μονάδες LED, που περιστρέφονται οριζόντια και κάθετα ανάλογα με τη γωνία στροφής του τιμονιού, την ταχύτητα του αυτοκινήτου και τις καιρικές συνθήκες!

Μεταξύ άλλων, το DS 7 Crossback Plug-in Hybrid Ε-ΤΕΝSE 4Χ4 μπορεί να εντοπίσει μια θέση στάθμευσης και να παρκάρει μόνο του, ενώ το ηχοσύστημα FOCAL Electra με 14 ηχεία και η κάμερα καταγραφής συμβάντων ολοκληρώνουν ιδανικά το άρτιο τεχνολογικό προφίλ του DS 7 Crossback Plug-in Hybrid Ε-TENSE 4Χ4.
Ο συνδυασμός των πρωτοποριακών τεχνολογιών και ιδιαίτερου σχεδιασμού, εξασφαλίζει στον οδηγό του DS 7 Crossback Plug-in Hybrid Ε-ΤΕΝSE 4Χ4 ένα απαράμιλλο επίπεδο ηρεμίας, άνεσης και αποτελεσματικότητας. Και φυσικά έρχεται απαλλαγμένο από εταιρικό φόρο χρήσης για ακόμα μεγαλύτερο όφελος!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

PEIRAIOS LEASING
moto