Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Αυτή είναι η μάρκα που έχει στο ρόστερ της το best seller ηλεκτρικό της Ευρώπης (Zoe), το «αδελφό» μικρομεσαίο SUV (Kadjar) του best seller της ελληνικής αγοράς, καθώς επίσης και τα Clio και Megane που μπήκαν στον χορό του εξηλεκτρισμού με Hybrid και Plug-in Hybrid λύσεις. Δείτε

Renault Megane
Ποια είναι τα όπλα του Renault Megane ώστε να αντιμετωπίσει το σκληρό ανταγωνισμό στη μικρομεσαία κατηγορία; Πόσα άλογα είναι η κορυφαία του έκδοση, που κατασκευάζει η Renault Sport; περισσότερα »

Renault Captur
Το ευρωπαϊκό best seller στην κατηγορία των μικρών SUV άλλαξε γενιά, μεγάλωσε σε διαστάσεις και υιοθέτησε μοντέρνες τεχνολογίες και δυνατότητα υβριδικής κίνησης! Ποια άλλα «όπλα» έχει στην φαρέτρα του; περισσότερα »

Renault Clio
Μπορεί με την πρώτη ματιά να μην το δείχνει, αλλά το Renault Clio είναι εντελώς νέο και βασίζεται σε νέα πλατφόρμα. Πως καταφέρνει να έχει χαρακτηριστικά ημιαυτόνομης οδήγησης και πως λειτουργεί η πρώτη του υβριδική έκδοση με την οποία προσφέρεται; περισσότερα »

Renault Clio Hybrid & Captur PHEV
Τα δύο κόμπακτ μοντέλα της Renault, το Clio και το Captur, υιοθετούν την τεχνολογία E-Tech. Το Clio ως αυτοφορτιζόμενο υβριδικό με 140 ίππους και το Captur με Plug-in έκδοση συνδυαστικής ισχύος 160 ίππων και τεχνολογία απευθείας από την Formula 1. Και τα δύο υπόσχονται μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και λιγότερους ρύπους. περισσότερα »

Renault Zoe
Τι διαφορετικό από άλλα μικρά αμιγώς ηλεκτρικά έχει το Renault Zoe; Πόσα χιλιόμετρα βγάζει με μια φόρτιση και πόσο χρόνο αυτή διαρκεί σε απλή πρίζα και σε ταχυφορτιστή; Έχει καθόλου πορτ μπαγκάζ; περισσότερα »

Renault Kadjar
Το ανανεωμένο Renault Kadjar δέχτηκε μια εμφανισιακή και εξοπλιστική αναβάθμιση. Έχει όμως πλέον και κάτι κοινό με τις Mercedes GLA και GLB, τα premium C-SUV της πολυτελούς φίρμας. Tι είναι αυτό; περισσότερα »