Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Φουλ του 500! Με μία γκάμα που βασίζεται κυρίως στο 500ράκι και τις διάφορες εκφάνσεις του, η Fiat ακολουθεί μια επιτυχημένη συνταγή. Τώρα, μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του εξηλεκτρισμού, με το 500 Hybrid, αλλά και ηλεκτρικό 500e που προσφέρει αυτονομία 320 χλμ. (!), την οποία ζηλεύουν ακόμα και μεγαλύτερες κατηγορίες. Σταθερές λύσεις το μεγαλύτερο 500X, καθώς επίσης και το Panda που συνεχίζει ακάθεκτο την εμπορική του πορεία.

Fiat 500e
Ηλεκτρικό Fiat 500","Το εμβληματικό 500 επέλεξε η Fiat να λανσάρει ως το πρώτο το της ηλεκτρικό μοντέλο. Το ρετρομοντέρνο ιταλικό μίνι χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρικό κινητήρα 118 ίππων, συνδυασμένο με πακέτο μπαταριών 42 kWh. Η αυτονομία κίνησης ανακοινώνεται στα 320 χλμ., με το χρόνο φόρτισης για το 80% να είναι 35 λεπτά σε ταχυφορτιστή. περισσότερα »

Fiat 500 & Panda Hybrid
Το πιο προσιτό υβριδικό όχημα της ελληνικής αγοράς τόνισε τον αστικό του χαρακτήρα, αφού πέρα από ευέλικτο και πρακτικό, έγινε πολύ οικονομικό και πιο φιλικό για το περιβάλλον. Το Fiat Panda Hybrid είναι εδώ από...; περισσότερα »

Fiat 500X
Το trendy μικρό crossover της Fiat φρεσκαρίστηκε στα σημεία, αλλά το κυριότερο απέκτησε νέους κινητήρες βενζίνης που του επιτρέπουν να εναρμονιστεί με τις πιο πρόσφατες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ρύπων. Τι κινητήρες είναι αυτοί; περισσότερα »

Fiat 500
Το Fiat 500 αποτελεί τον ορισμό του ρετρομοντέρνου στυλ και του trendy σχεδιασμού στα μίνι μοντέλα πόλης. Μαζί με τις συμβατικές του εκδόσεις, πλέον είναι διαθέσιμο και σε ήπια υβριδική για κορυφαία οικονομία και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Πόσο πιο οικονομικό είναι; περισσότερα »