Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Η Honda, μία από τις μάρκες που έχουν φανατικό κοινό στη χώρα μας, εξελίσσεται διαρκώς. Από τη μία η περίπτωση του πρόσφατα ανανεωμένου Civic, που αναβαθμίστηκε στα σημεία προσφέροντας ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο σύνολο, και από την άλλη το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Honda e με τον ρετρομοντέρο σχεδιασμό και μία από τις hi-tech καμπίνες που συναντούμε σε μικρά, αλλά και μεγαλυτέρων κατηγοριών, αυτοκίνητα σήμερα. Δείτε

Ηοnda Civic
Xωρίς αμφιβολία ένα από τα μικρομεσαία μοντέλα που ακόμα και στην ανανεωμένη του έκδοση έχει διχάσει το κοινό με την εμφάνισή του, την οποία είτε λατρεύεις, είτε μισείς. Με έντονα σπορτίφ χαρακτηριστικά και κορυφαία έκδοση Type-R, που «ζεματάει»! περισσότερα »

Honda Jazz
Το πιο «οικογενειακό» μικρό έγινε φουλ υβριδικό. Με νέο ντιζάιν, χώρους που θυμίζουν μεγαλύτερη κατηγορία, πιο hi-tech καμπίνα από ποτέ και κορυφαία οικονομία καυσίμου (προσφέρεται αποκλειστικά ως υβριδικό) φαίνεται να είναι ο άσσος στο μανίκι της Honda. περισσότερα »

Honda e
Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Honda έχει όλα τα φόντα για να χαρακτηριστεί ως ένα cult μοντέλο της σύγχρονης εποχής. Έχει ρετρό εμφάνιση, μίνιμαλ διαστάσεις (μήκος 3,9 μ.) και πάει σαν καρτ στο δρόμο, όπως ανακαλύψαμε στην οδηγική εμπειρία που είχαμε. Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις 136 και 154 PS και είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία. περισσότερα »