Τομέας 4 – Ελαστικά – Τοp Μάρκες!

Διαθέτουν χαρακτηριστικά που τους δίνουν προβάδισμα! Υψηλή ποιότητα κατασκευής, καλές επιδόσεις (τόσο σε βρεγμένο, όσο και στεγνό οδόστρωμα),ανταγωνιστική τιμή και “όνομα” (κατασκευαστή). Εξ-ασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στον δρόμο.

Τα ελαστικά Falken κατασκευάζονται από την ιαπωνική Sumitomo Rubber Industries. Πρόκειται για ελαστικά υψηλής ποιότητας, τα οποία είναι φτιαγμένα με τα πιο απαιτητικά πρότυπα. Έχουν αναπτυχθεί για να προσφέρουν στον καταναλωτή μια εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής. Δείτε 3 special προτάσεις της δημοφιλούς μάρκας με 1 κλίκ.

Falken Euroall Season AS210
Το νεότερο μέλος της «4 εποχών» οικογένειας της Falken, ήρθε με στόχο να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερες επιδόσεις τόσο σε στεγνό αλλά κυρίως σε βρεγμένο ή και χιονισμένο τερέν. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »

Falken ZIEX ZE310 ECORUN
To ZE310 ECORUN της σειράς ZIEX της Falken τραβάει τα βλέμματα προσφέροντας εξαιρετική πρόσφυση και άριστο κράτημα, ενώ ξεχωρίζει και για τα χαμηλά επίπεδα φθοράς. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »

Falken Azenis FK510
Το FALKEN AZENIS FK510 της ιαπωνικής εταιρίας είναι ιδανικό για οδηγούς απαιτητικών οχημάτων, που αναζητούν άριστη πρόσφυση και εξαιρετική απόδοση. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »