To ZE310 ECORUN της σειράς ZIEX της Falken τραβάει τα βλέμματα προσφέροντας εξαιρετική πρόσφυση και άριστο κράτημα, ενώ ξεχωρίζει και για τα χαμηλά επίπεδα φθοράς. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

To ZE310 ECORUN της σειράς ZIEX της Falken τραβάει τα βλέμματα προσφέροντας εξαιρετική πρόσφυση και άριστο κράτημα, ενώ ξεχωρίζει και για τα χαμηλά επίπεδα φθοράς. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

Falken ZIEX ZE310 ECORUN

2.663.758 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Ρώτησα προχτές τον φίλο μου το Νίκο και τον Κώστα αν ξέρουν τα ελαστικά Falken, είχα ακούσει πολλά τις τελευταίες μέρες και είπα να τους ψαρέψω.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Γούρλωσαν και οι δύο γνώστες του αντικειμένου τα μάτια!
Ο πρώτος μου λέει Δεν λείπουν από την F1 ποτέ!, o δεύτερος μου λέει Έχω μπει σε ένα εργαλέιο με λάσχτιχα Falken και κάναμε μια διαδρομή όνειρο (!) με βροχή.
Και λέω ώπα, εδώ είμαστε, ας ψάξω μόνος μου καλύτερα!

Kατέληξα πως όσοι αναζητούν επιδόσεις, ασφάλεια και οικονομία τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο οδόστρωμα θα έμεναν απολύτως ευχαριστημένοι με το ZE310 ECORUN της σειράς ZIEX της Falken. Τα ελαστικά αυτά έχουν κερδίσει πολλές πρωτιές από ανεξάρτητους οργανισμούς.

Ας εξετάσουμε όμως πως έφτασα σε αυτό το συμπέρασμα.

Το Falken ZIEX ZE310 EcoRun είναι ένα καλοκαιρινό ελαστικό Premium Touring σχεδιασμένο για να τοποθετείται σε επιβατικά αυτοκίνητα.

Το νέο ελαστικό ZE310 είναι ο διάδοχος του ZIEX ZE914 ECORUN, το οποίο κέρδισε πολλά βραβεία από τους οργανισμούς δοκιμών. Προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε υγρό και στεγνό οδόστρωμα σε συνδυασμό με χαμηλή φθορά.
 
 
Τι πιστεύουν αυτοί που τα χρησιμοποίησαν, με μια γρήγορη ματιά:
  • Πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα ►92%
  • Πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα ► 86%
  • Feedback στον δρόμο ► 85%
  • Χειρισμός ► 88%
  • `Ανεση ► 86%
  • Αγόρασαν ξανά τα ίδια ελαστικά ► 85%.

Τα χαρακτηριστικά του στα γρήγορα...
-Διαστάσεις από 14 έως 18 ίντσες
-Βαθμολογημένο με Α στο φρενάρισμα στο βρεγμένο 
-Βελτιωμένη πρόσφυση και κράτημα στο στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα 
-Μειωμένος θόρυβος από την κύλιση
-Η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 60 ευρώ με το φπα.


Στις πιο στενές εκδόσεις, έως και 195mm πλάτος τομής, ενσωματώνει ένα σχέδιο τριών αυλακώσεων, το οποίο βελτιστοποιεί την ακαμψία του πέλματος και ενισχύει την επιφάνεια επαφής του ελαστικού.
Για πλάτος τομής ελαστικών μεγαλύτερου ή ίσου των 250mm, αναπτύχθηκε ένα πέλμα τεσσάρων αυλακώσεων, το οποίο βελτιώνει αποτελεσματικά την αποβολή του νερού και την αντίσταση στην υδρολίσθηση.


Το πρωτοποριακό πέλμα έδωσε τη δυνατότητα στο ZIEX ZE310 ECORUN να αυξήσει την διάρκεια ζωής κατα 30% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, έχοντας σαν αποτέλεσμα την εντυπωσιακή απόδοση ενέργειας και κόστους ανά χιλιόμετρο

Σχεδιασμένο με νανοτεχνολογία
Η ομάδα των μηχανικών της FALKEN εφάρμοσε την προχωρημένη νανοτεχνολογία 4D Nano Design Technology σε όλες τις διαδικασίες σχεδιασμού προκειμένου να δημιουργήσει μια φουτουριστική σύνθεση γόμμας ελαστικού για το ZIEX ZE310 ECORUN, η οποία προσφέρει μέγιστη απόδοση σε χιλιόμετρα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά κίνησης.

Δείτε ένα βιντεάκι από τον Αμερικανό φίλο μας που εκθειάζει τα ελαστικά Falken.
 


 
infos στα γρήγορα... 
  • Το εργοστάσιο της FALKEN έιναι ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως.
  • Δραστηριοποιείται από το 1983.
  • Φτιαχνεί μπάλάκια του γκολφ και του τένις.
  • Φτιάχναν ελαστικά για την Dunlop.
  • Όπως επίσης και για την Goodyear, όπου είχαν για 20 χρόνια (μέχρι το 2015) άριστη συνεργασία.
  • Εξοπλίζουν Rally αμάξια.
  • Σαφώς δεν λείπουν από την F1, όπου το πλήρωμα της φοράει λάτιχα Falken.
  • Από το 2013 και μετά ειδικεύονται στο drifting.
  • Από εκεί και πέρα το όνομα FALKEN εμφανιζόταν ΠΑΝΤΟΥ στην αγορά!

Και το καλύτερο για το τέλος!
Τα ελαστικά Falken και το club της Liverpool FC πρόπερσι σημείωσαν παγκόσμια συνεργασία, με παρουσίαση φανέλας Falken, πριν από το παιχνίδι της ομάδας με την Chelsea, με τα χρώματα της Liverpool FC, φυσικά.
Η Falken επέλεξε να χορηγήσει το παιχνίδι και κατά συνέπεια η επωνυμία του εμφανίστηκε παντού (!) με 50.477 θεατές να βρίσκονται στο γήπεδο. Εκεί ανακοίνωσε και την μελλοντική συνεργασία με εργοστάσια ποδοσφαίρου για την παραγωγή προϊόντων για τους φανς της ομάδας!
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

NEO TRANSPORTER
test center