Το νεότερο μέλος της «4 εποχών» οικογένειας της Falken, ήρθε με στόχο να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερες επιδόσεις τόσο σε στεγνό αλλά κυρίως σε βρεγμένο ή και χιονισμένο τερέν. Δείτ

Το νεότερο μέλος της «4 εποχών» οικογένειας της Falken, ήρθε με στόχο να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερες επιδόσεις τόσο σε στεγνό αλλά κυρίως σε βρεγμένο ή και χιονισμένο τερέν. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

Falken Euroall Season AS210

2.635.856 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Το νέο EUROALL SEASON AS210 είναι το νέο πολυτάλαντο 4 εποχών ελαστικό της FALKEN.  Διάδοχος του EUROALL SEASON AS200. Έχει πέλμα σχήματος V με βαθύτερες αυλακώσεις ώστε να «διώχνει» ακόμα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά το νερό, προσφέροντας έτσι κορυφαίες επιδόσεις φρεναρίσματος σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα και μεγιστοποιώντας την αντίσταση στην υδρολίσθηση. Πιο συγκεκριμένα, σε σύγκριση με τον πολυβραβευμένο προκάτοχό του, το AS210 είναι 6% καλύτερο στο φρενάρισμα σε βρεγμένο, 8% πιο ανθεκτικό σε φαινόμενα υδρολίσθησης, προσφέρει καλύτερα κρατήματα κατά 6% στο χιόνι, ενώ είναι 10% πιο ανθεκτικό στην φθορά χάρη στην προηγμένη τεχνολογία 4D-Nano Design για την σύνθεση της γόμας, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα περισσότερα και ασφαλή χιλιόμετρα όλο το χρόνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι μεταβαλλόμενου βάθους αυλακώσεις στο κέντρο του πέλματος, προσφέρουν πιο άμεση απόκριση στο τιμόνι, βελτιώνοντας αισθητά κράτημα και φρενάρισμα σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ εξασφαλίζουν ομοιόμορφη φθορά στο πέλμα. Οι πολλαπλών κατευθύνσεων μικρότερες ραβδώσεις, χαραγμένες κατά μήκος του πέλματος, απογειώνουν την πρόσφυση ακόμα και στο χιόνι.

Το νέο EUROALL SEASON AS210 είναι διαθέσιμο σε συνολικά 67 μεγέθη για τροχούς 13-19 ιντσών, καλύπτοντας έτσι μοντέλα από την μίνι έως και την D-SUV κατηγορία.

1. Πέλμα σχήματος V με βαθύτερες αυλακώσεις
2. Τεχνολογία γόμας 4D-Nano Design
3. Συνολικά 67 διαστάσεις, για μίνι έως και μεγάλα SUV μοντέλα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
pvlhseis
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel