Τομέας 4 – Ελαστικά – Τοp Μάρκες!

Διαθέτουν χαρακτηριστικά που τους δίνουν προβάδισμα! Υψηλή ποιότητα κατασκευής, καλές επιδόσεις (τόσο σε βρεγμένο, όσο και στεγνό οδόστρωμα),ανταγωνιστική τιμή και “όνομα” (κατασκευαστή). Εξ-ασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στον δρόμο.

Η Continental είναι μία από τις πιο γνωστές εταιίρες κατασκευής ελαστικών παγκοσμίως. Με έδρα την Γερμανία αναπτύσσει ελαστικά που συνδυάζουν ασφάλεια, καινοτομία και αντοχή. Έχει δημιουργήσει πολλές καινοτομίες, προκαλώντας ριζικές αλλαγές στον κλάδο των ελαστικών. Δείτε 3 special επιλογές με ένα κλικ!

Premium Ελαστικό υψηλής τεχνολογίας. 67,5 ευρώ! Όχι για πολύ.
Με το ελαστικό EcoContact 6, η Continental κατέχει στην γκάμα της ένα θερινό ελαστικό υψηλής τεχνολογίας, το οποίο προσφέρει ουσιαστικές βελτιώσεις όσον αφορά την αντίσταση κύλισης, την απόσταση σε μίλια, την ακρίβεια διεύθυνσης και τις αποστάσεις φρεναρίσματος. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »

Continental PremiumContact 6
Το θερινό PremiumContact™ 6 εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε από την Continental για να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην κατηγορία του συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία των ελαστικών, που στοχεύουν στις επιδόσεις και εκείνων, που εστιάζουν στην άνεση. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »

Continental WinterContact TS 860 S
WinterContact TS 860 S, το νέο ελαστικό της Continental για σπορ οδήγηση και υψηλές αποδόσεις. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »