Το θερινό PremiumContact™ 6 εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε από την Continental για να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην κατηγορία του συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία των ελαστικών, που στοχεύουν

Το θερινό PremiumContact™ 6 εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε από την Continental για να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην κατηγορία του συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία των ελαστικών, που στοχεύουν στις επιδόσεις και εκείνων, που εστιάζουν στην άνεση. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

Continental PremiumContact 6

2.670.188 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Το θερινό ελαστικό Continental PremiumContact™ 6 δημιουργήθηκε για να παίξει έναν δύσκολο, διττό ρόλο: Να συνδυάσει τις σπορ επιδόσεις, το κράτημα και την απόκριση στο τιμόνι ενός ελαστικού υψηλών επιδόσεων, όπως το ContiSportContact™ 5  με την άνεση και το χαμηλό θόρυβο κύλισης του ContiPremiumContact™ 5. Όπερ και εγένετο λοιπόν και το PremiumContact™ 6 πετυχαίνει 3% καλύτερο κράτημα από το ContiSportContact™ 5.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Παράλληλα έχει 5% χαμηλότερη αντίσταση κύλισης15% αυξημένη χιλιομετρική απόδοση και 10% χαμηλότερο -εξωτερικό- θόρυβο, χωρίς μάλιστα να χάσει καθόλου από την ικανότητα φρεναρίσματος. Όλα αυτά προέκυψαν χάρη στη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών για τη γόμα αλλά και τη δομή του ελαστικού. Η σύνθεση κρυσταλλικού πυριτίου επιτρέπει ποιοτικά ανώτερη απόδοση στο φρενάρισμα, ιδιαίτερα σε συνθήκες βρεγμένου οδοστρώματος τη στιγμή που βελτιώνεται σημαντικά η χιλιομετρική απόδοση  και διατηρώντας φυσικά την απόδοση ασφαλείας στο μέγιστο επίπεδο. Η ομαλή ακαμψία του προφίλ αυξάνει την άνεση στην οδήγηση, τη μακροζωία του ελαστικού, ενώ μειώνει  τον εξωτερικό θόρυβο.

Ο προηγμένος σχεδιασμός των μακρομπλόκ εξασφαλίζει μέγιστο έλεγχο και πρόσφυση στις στροφές. Επιπλέον η ασύμμετρη γεωμετρία των νεύρων παρέχει καλυτερη πρόσφυση κάτω από την επίδραση ακόμη και των πιο έντονων πλευρικών δυνάμεων. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, που το PremiumContact™ 6 ήταν ο νικητής σε δοκιμή ελαστικών του περιοδικού Auto Bild επικρατώντας με την καλύτερη δυναμική συμπεριφορά οδήγησης σε βρεγμένη και στεγνή πίστα και εμφανίζοντας μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε στεγνό και βρεγμένο, ακρίβεια στην απόκριση τιμονιού, δυναμική συμπεριφορά χειρισμών και ανώτερη απόδοση φθοράς.

Το PremiumContact™ 6 λοιπόν, προσφέρεται σε μία μεγάλη γκάμα διαστάσεων, από 15 έως 22 ίντσες και συγκεκριμένα με διάσταση εκκίνησης την 185/65 R15 και κορυφαία την 325/40 R22.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
Toyota