Με το ελαστικό EcoContact 6, η Continental κατέχει στην γκάμα της ένα θερινό ελαστικό υψηλής τεχνολογίας, το οποίο προσφέρει ουσιαστικές βελτιώσεις όσον αφορά την αντίσταση κύλισης, την απόσταση σε μί

Με το ελαστικό EcoContact 6, η Continental κατέχει στην γκάμα της ένα θερινό ελαστικό υψηλής τεχνολογίας, το οποίο προσφέρει ουσιαστικές βελτιώσεις όσον αφορά την αντίσταση κύλισης, την απόσταση σε μίλια, την ακρίβεια διεύθυνσης και τις αποστάσεις φρεναρίσματος. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

Premium Ελαστικό υψηλής τεχνολογίας. 67,5 ευρώ! Όχι για πολύ.

2.637.451 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Μία καλή επιλογή θερινού ελαστικού υψηλής τεχνολογίας, το οποίο προσφέρει ουσιαστικές βελτιώσεις όσον αφορά την αντίσταση κύλισης, την απόσταση σε μίλια, την ακρίβεια διεύθυνσης και τις αποστάσεις φρεναρίσματος. Το  EcoContact 6, της Continental. Σε super προσφορά –αυτή την περίοδο στην αγορά- για την κατηγορία, το “όνομα” και τις δυνατότητες του. Από 67,5 ευρώ! Όχι για πολύ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »Σε σύγκριση με τον προκάτοχο του (ΕcoContact 5), το EcoContact 6 προσφέρει 20% υψηλότερα χιλιόμετρα, 15% χαμηλότερη αντίσταση κύλισης, ακόμα πιο ακριβή χειρισμό και μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.

Μάλιστα η Continental έλαβε εγκρίσεις από 12 Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές οχημάτων για την τοποθέτηση του EcoContact 6 στα μικρομεσαία αυτοκίνητά τους. Το εν λόγω καλοκαιρινό ελαστικό είναι ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε αυστηρές απαιτήσεις από πλευράς ασφάλειας, χειρισμού ακριβείας, μεγάλης χιλιομετρικής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου.

Μέγιστη εξοικονόμηση καυσίμου
Η βελτιωμένη γεωμετρία στοιχείων και η αποδοτική κατανομή του διοξειδίου του πυριτίου δημιουργεί μία βελτιωμένη ισορροπία ανάμεσα στο μέγεθος του ελαστικού και την κατανομή των συστατικών του. Η γόμα του ελαστικού αποτελείται από ένα υψηλής τεχνολογίας μείγμα που επιτρέπει την βέλτιστη προσαρμογή σε διαφορετικές οδικές συνθήκες, προσφέροντας βελτιωμένη αντίσταση κύλισης και μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου.

Ενισχυμένη χιλιομετρική απόδοση
Το προηγμένο μείγμα Green Chili 2.0 προσαρμόζεται στην επιφάνεια του οδοστρώματος, οδηγώντας στην μείωση απωλειών ελαστικού κατά τον κύκλο ζωής του, με αποτέλεσμα την αύξηση της χιλιομετρικής απόδοσης.

Εξαιρετική οδηγική εμπειρία
Το πέλμα του ελαστικού προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Αυξάνει την ασφάλεια στους χειρισμούς και χάρη στην καινοτόμα ασύμμετρη γεωμετρία τακουνιών και αυλακώσεων, το ελαστικό είναι πάντα σε επαφή με το δρόμο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
NON STOP
15.3 Toyota 1million