Τομέας 5 – Προιόντα – Υπηρεσίες

Δημοφιλείς επιχειρήσεις επώνυμων προιόντων – υπηρεσιών αυτοκινήτου. Βελτιώνουν, συντηρούν, εξ-ασφαλίζουν την οδική μας ασφάλεια. Δίνουν λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης. Η digital δραστηριότητα τους δεν γνωρίζει “σύνορα” και περιορισμούς.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα autoplanet.gr θα βρείτε ανταλλακτικά αυτοκινήτων κορυφαίας ποιότητας για όλα τα μοντέλα της αγοράς. Πάνω από 100.000 κωδικοί είναι άμεσα διαθέσιμοι σε ανταγωνιστικές τιμές, δίνοντας ταυτοχρόνως την δυνατότητα αποστολής σε 48 ώρες μίας ευρείας γκάμας προϊόντων αυτοκινήτου. Δείτε 2 special προτάσεις με 1 κλικ!

Autoplanet
Η OSRAM εγγυάται τη μέγιστη ορατότητα χάρη στην εξαιρετική απόδοση που πετυχαίνει στους λαμπτήρες της. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »

Autoplanet
Η χιονοκουβέρτα ISSE CLASSIC θα καλύψει τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας και παρέχει ασφάλεια, καθώς αυξάνει την πρόσφυση σε συνθήκες χιονιού και πάγου. Είναι ειδικά σχεδιασμένες με άριστης ποιότητας ύφασμα, για να παρέχουν την μέγιστη προστασία στα ελαστικά σας, αποτρέποντας τους κραδασμούς και παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια σε ακραίες συνθήκες. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ! περισσότερα »