Η OSRAM εγγυάται τη μέγιστη ορατότητα χάρη στην εξαιρετική απόδοση που πετυχαίνει στους λαμπτήρες της. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

Autoplanet

2.598.665 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Γιατί να επιλέξεις  λαμπτήρες OSRAM για το αυτοκίνητό σου;

Όσο καλύτερο φωτισμό έχεις στο αυτοκίνητό σου, τόσο θα απολαμβάνεις μία ξεκούραστη και ασφαλή νυχτερινή οδήγηση. Η OSRAM εγγυάται τη μέγιστη ορατότητα χάρη στην εξαιρετική απόδοση που πετυχαίνει στους λαμπτήρες της. Γιατί να επιλέξεις όμως λαμπτήρες OSRAMγια το αυτοκίνητό σου;


Τι είναι αυτό που κάνει την OSRAM να ξεχωρίζει;

Δεν είναι τυχαίο που η OSRΑΜ έχει παραμείνει ως η πιο κορυφαία λύση στον φωτισμό του αυτοκινήτου, αφού «κάνει τη νύχτα μέρα» για πάνω από 110 χρόνια. Με μία ιστορία πρωτοποριακής τεχνολογίας και με καινοτόμες λύσεις, πώς να μην ξεχωρίζει; Στην OSRAMμπορείς να βασιστείς αποδεδειγμένα, αφού σου παρέχει λαμπτήρες υψηλής απόδοσης για να έχεις την απαραίτητη ορατότητα ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες οδήγησης.

Προηγμένη τεχνολογία για μέγιστη ασφάλεια στο δρόμο

Χάρη στητεχνολογία LiDar η OSRAM έχει αναπτύξει λαμπτήρες με δέσμη φωτός που φθάνει έως τα 250m ανάλογα με τη σειρά που θα επιλέξεις. Έτσι, μπορείς να ανιχνεύεις κάθε κίνδυνο στο δρόμο σου και να αντιδράς ανάλογα και μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα το εύρος προβολής.


Αποδεδειγμένη ποιότητα και αξιοπιστία

Τα προϊόντα της OSRAM πληρούν όλες τις απαιτήσεις ποιότητας ECE. Μάλιστα, η δέσμευσή της για συνεχή καινοτομία εστιάζεται στην ανάπτυξη ποιοτικών λύσεων φωτισμού αυτοκινήτου που βελτιώνουν την ορατότητα του οδηγού και ταυτόχρονα την προβολή του οδηγού από άλλους που βρίσκονται στο δρόμο.
Καλύτερος φωτισμός ο,τι τεχνολογία κι αν επιλέξεις!
Η OSRAM αξιοποιεί τις δυνατότητες του φωτός έτσι ώστε ο κάθε οδηγός να έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση στο δρόμο. Με την OSRAM ο,τι τεχνολογία κι αν επιλέξεις θα έχεις την απόδοση που χρειάζεσαι. Ας δούμε όμως μερικές δημοφιλείς σειρές της.
 
 OSRAM Night Breaker Laser
Ι
δού η φωτεινότερη λάμπα αλογόνου από την OSRAM. Χάρη στην πρωτοποριακή Laser τεχνολογία που χρησιμοποιούν αυτοί οι λαμπτήρες σου παρέχεται 150% περισσότερο φως από μία τυπική λάμπα αλογόνου. Επιπλέον, με αυτούς τους λαμπτήρες θα εξασφαλίσεις βέλτιστη κατανομή φωτός που φθάνει έως και τα 150 μέτρα.
 
OSRAM Cool Blue Intense

Με αυτή τη σειρά λαμπτήρων, θα απολαύσεις λάμπες αλογόνου υψηλής τεχνολογίας με θερμοκρασία χρώματος στα 4.00ΟK και πολύ κοντά στα πρότυπα λαμπτήρων Xenon HID. Συνεπώς αν θες δυνατό φως και μία κομψή εμφάνιση, τότε η σειρά Cool Blue Intense της OSRAM είναι μία πολύ καλή επιλογή για σένα.
Extra Plus: Σου παρέχει 20% περισσότερο φως στο δρόμο.


OSRAM Cool Blue Boost

Θέλεις το απόλυτο στυλ με υψηλή φωτεινότητα; Η σειρά της OSRAM Cool Blue Boost στο εγγυάται! Απόλαυσε υψηλή θερμοκρασία χρώματος μέχρι 5.000K και 50% περισσότερο φως σε σύγκριση με τυπικούς λαμπτήρες αλογόνου. Με αυτούς τους λαμπτήρες απολαμβάνεις μία κοντινή αντιστοιχία χρώματος με εργοστασιακούς τοποθετημένους λαμπτήρες Xenon HID. Συγκεκριμένα, αποκτάς ένα λευκό φως με μία ελαφριά μπλε απόχρωση.
Τι θα μου προσφέρει η σειρά OSRAM LeDriving;
Υψηλή τεχνολογία, ελκυστικός σχεδιασμός και απόλυτα ομοιόμορφη κατανομή φωτός όλα σε έναν μόνο λαμπτήρα.
 

OSRAM Xenarc

Η OSRAM ακόμη έχει δημιουργήσει  σειρές Xenarc από τις οποίες η καθεμία καλύπτει ξεχωριστές ανάγκες για κάθε οδηγό που επιθυμεί Xenon λάμπες για το αυτοκίνητό του.
Ποιες οι επιλογές σου για OSRAM Xenon;

  1. Xenarc Cool Blue Boost: Αυτή η σειρά λαμπτήρων σου παρέχει θερμοκρασία χρώματος στα 7.000K ενώ με την ολοκαίνουργια τεχνολογία που χρησιμοποιεί, δημιουργείται μπλε φωτισμός χωρίς να υπάρχει η ανάγκη μπλε επικάλυψης πάνω στη λάμπα.
  2. Xenarc Cool Blue Intense: Αυτή η σειρά λαμπτήρων απευθύνεται σε οδηγούς που αγαπούν τον κομψό σχεδιασμό με την παράλληλη ορατότητα στο δρόμο. Έτσι, σου παρέχει θερμοκρασία χρώματος στα 6.000K και 20% περισσότερο φως.
  3. Xenarc Night Breaker Laser: Πρόκειται για μία ισχυρή σειρά λαμπτήρων με αποτελεσματική Xenon τεχνολογία που παράγει το μέγιστο φωτισμό στο δρόμο παρέχοντας έτσι μέγιστη ορατότητα και ασφάλεια.

Γιατί να επιλέξω τελικά λαμπτήρες OSRAM;

Τεχνολογία αιχμής: Χάρη στην υψηλή τεχνολογία, δημιουργείται ένας ελκυστικός σχεδιασμός με μία ομοιόμορφη κατανομή φωτός.

Ορατότητα: Η OSRAM  έχει αναπτύξει σειρές λαμπτήρων με δέσμη που φθάνει έως και τα 250m.

Ασφάλεια: Χάρη στη μέγιστη απόδοση φωτός που έχει δημιουργήσει η OSRAM στα προϊόντα της, ο οδηγός μπορεί να ανιχνεύει τον κίνδυνο από μακριά έτσι ώστε να ανταποκρίνεται γρήγορα σε αυτόν και τελικά να τον αποφεύγει.

Μπες στο www.autoplanet.gr και βρες όλους τους επώνυμους λαμπτήρες OSRAM στις πιο προσιτές τιμές.
 
AUTOPLANET
Καλέστε: 211 8000 881
Δείτε με 1 κλικ
https://autoplanet.gr/el/

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Tech-Ford-Fiest-ST
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel