Η χιονοκουβέρτα ISSE CLASSIC θα καλύψει τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας και παρέχει ασφάλεια, καθώς αυξάνει την πρόσφυση σε συνθήκες χιονιού και πάγου.  Είναι ειδικά σχεδιασμένες με άριστης ποιότητας

Η χιονοκουβέρτα ISSE CLASSIC θα καλύψει τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας και παρέχει ασφάλεια, καθώς αυξάνει την πρόσφυση σε συνθήκες χιονιού και πάγου. Είναι ειδικά σχεδιασμένες με άριστης ποιότητας ύφασμα, για να παρέχουν την μέγιστη προστασία στα ελαστικά σας, αποτρέποντας τους κραδασμούς και παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια σε ακραίες συνθήκες. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

Autoplanet

2.663.821 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Γιατί να επιλέξω χιονοκουβέρτες Isse; 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αφού ο χειμώνας έκανε την εμφάνιση του, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι οδηγοί των οχημάτων θα πρέπει να προμηθευτούν αντιολισθητικά συστήματα. Ένα από τα πλέον δημοφιλή και προτεινόμενα αντιολισθητικά συστήματα είναι οι αλυσίδες τύπου κουβέρτας ή αλλιώς οι γνωστές χιονοκουβέρτες

Γιατί χιονοκουβέρτα και όχι χιοναλυσίδα; 

Είσαι στη μέση του δρόμου και έχει αρχίσει να χιονίζει, με αποτέλεσμα ο δρόμος να γίνεται πιο γλιστερός. Πρέπει να βάλεις αλυσίδες και σταματάς, μα αυτές έχουν μπερδευτεί μεταξύ τους και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι αρκετά ώστε να γίνεις "παγάκι" στο χιόνι. Οι χιονοκουβέρτες λοιπόν, ήρθαν να λύσουν αυτό το πρόβλημα. Σε μόλις δύο βήματα έχεις τοποθετήσει την χιονοκουβέρτα στο αυτοκίνητο σας κι έχεις φύγει!
Στο Autoplanet.gr, μπορείς να βρεις τις χιονοκουβέρτες Isse, οι οποίες θα γίνουν ο «καλύτερος φίλος» του αυτοκινήτου σου στο χιόνι. 
 
Τι γνωρίζουμε για τις Isse; 

Προέλευση: Έδρα της εταιρείας αποτελεί η Νέα Ζηλανδία. Ωστόσο τα προϊόντα της εταιρείας κατασκευάζονται στην Ισπανία από την παραγωγή του νήματος μέχρι και το τελικό πακετάρισμα τους. Οι χιονοκουβέρτες Isse πληρούν τα πρότυπα Tuva, τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας σε ολόκληρη την  Ευρώπη.

Ποιότητα: Το ύφασμα της χιονοκουβέρτας Isse, αποτελείται από 100% πολυπροπυλένιο προσφέροντας έτσι πρόσθετες ιδιότητες πρόσφυσης σε επικίνδυνες συνθήκες οδήγησης. Επιπλέον, ακολουθούν τη τελευταία τεχνολογία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά όπως είναι:

1.     Σχεδιασμός TribotekΟ κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός της ύφανσης παρέχει πρόσθετη πρόσφυση το χιόνι και το πάγο, κάνοντας έτσι πιο σταθερό το κράτημα του αυτοκινήτου.
2.    Νανοτεχνολογία: Χάρη στην νανοτεχνολογία που χρησιμοποιεί απενεργοποιούνται κάποια μόρια, τα οποία είναι υπεύθυνα για την δημιουργία βακτηρίων στο προϊόν.
3.      Active 3τεχνολογία: Χάρη στην τεχνολογία Active 3D, η πρόσφυση στο πάγο είναι μεγαλύτερη.
Hint: Οι χιονοκουβέρτες Isse διατίθενται σε έξι μεγέθη. Παρακάτω αναλύονται τα τρία βασικά μοντέλα: Classic model, Super model και Easy Sock
Isse Classic Model
 
Η χιονοκουβέρτα Isse Classic παρέχει ασφάλεια ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Χάρη στην αποτελεσματική τεχνολογία της Isse Classic, το νερό ανάμεσα στο χιόνι και τα λάστιχα απομακρύνεται χωρίς να προκαλείται καμία ζημιά στα λάστιχα του αυτοκινήτου. Ο υφασμάτινος σχεδιασμός της δίνει εξαιρετική πρόσφυση στο χιόνι ή τον πάγο κι αν δεν έχεις προμηθευτεί κάποια αλυσίδα χιονιού, τότε η χιονοκουβέρτα Isse Classic αποτελεί την καλύτερη επιλογή. 
Προτείνεται για: Επιβατικά αυτοκίνητα, βανάκια, pickups & 4x4.
Isse Super Model 
 
Η Isse Super Model είναι μια πατενταρισμένη formula χιονοκουβέρτας για χρήση στο χιόνι ή τον πάγο. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει μέγιστη ανθεκτικότητα και πρόσφυση στο χιόνι στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες σε επιβατικά αυτοκίνητα, βανάκια και 4x4.
Hint: Ενδείκνυται για συχνή χρήση λόγω της ανθεκτικής πλέξης του προϊόντος.
Isse Easy Sock 
 
Οι χιονοκουβέρτες Isse Easy Sock είναι ιδανικές για σποραδικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε επιφάνειες όπου υπάρχει χιόνι ή πάγος. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του προϊόντος, παρέχεται έξτρα πρόσφυση στο χιόνι και το πάγο, ενώ με τη νανοτεχνολογία απενεργοποιούνται μόρια, τα οποία είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη βακτηρίων. 

Προτείνεται για: Επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, βαν, pickups & 4x4. 

Γενικότερα για τις χιονοκουβέρτες της Isse...

1.  Δεν προκαλούνται κραδασμοί στο τιμόνι ή τα ελαστικά του αυτοκινήτου ελαχιστοποιώντας έτσι στο μέγιστο την οδική δυσφορία και προστατεύοντας τα ελαστικά του αυτοκινήτου από ζημιές.
2. Χάρη στη δομή και την σύνθεση του προϊόντος βελτιώνεται η σταθερότητα του αυτοκινήτου, ενώ η πλήρης σύνθεση του ιστού το καθιστά ελαφρύ και εύκολο στη διαχείριση. 
3. Η μέγιστη ταχύτητα δεν πρέπει να ξεπερνά τα 40 χιλιόμετρα την ώρα. 
Είναι πράγματι τόσο εύκολες στην χρήση; 
Ουδεμία αμφιβολία δεν υπάρχει όσον αφορά την ευχρηστία του προϊόντος. 
 
1. Τέντωσε την χιονοκουβέρτα Isse στην κορυφή του ελαστικού. 
2. Μετακίνησε το αυτοκίνητο μπροστά και κατόπιν τέντωσε την χιονοκουβέρτα στο υπόλοιπο ελαστικό. 
Είσαι έτοιμος! 

AUTOPLANET
Καλέστε: 211 8000 881
Δείτε με 1 κλικ
https://autoplanet.gr/el/

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
test center