Τομέας 6 – Καλή συντήρηση αυτοκινήτου

Τοp προιόντα, δημοφιλή Brands & Top experts του κλάδου της Καλής Συντήρησης αυτοκινήτου. Το συντηρούν, το κρατάνε λειτουργικό, του εξασφαλίζουν μια καλή μεταπωλητική αξία. Με λίγα λόγια σας γλιτώνουν λεφτά και μπελάδες! Δίνουν λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης.

Λιπαντικά σύγρονης τεχνολογίας και υψηλών επιδόσεων. Φροντίζουν για την υγεία του κινητήρα και για την διατήρηση της απόδοσής του. Ο λόγος για τα λιπαντικά της Castrol. Δείτε 2 special επιλογές με 1 κλικ!

Castrol ΕDGE
Το Castrol ΕDGE μειώνει την τριβή και βελτιώνει κατά 20% την απόδοση. Μία βελτίωση ιδιαίτερα σημαντική στους σημερινούς προηγμένους κινητήρες όπου οι θερμοκρασίες και οι πιέσεις είναι υψηλότερες από ποτέ. περισσότερα »

Castrol Magnatec
Είναι το κορυφαίο λιπαντικό αυτοκινήτου. Εξασφαλίζει συνεχή προστασία στον κινητήρα & βελτιωμένη οικονομία καυσίμου στις σύγχρονες συνθήκες οδήγησης στην πόλη με αυξημένη κίνηση.Aπό τη στιγμή που ξεκινάτε και κάθε φορά που ξεκινάτε. περισσότερα »

Castrol GTX ULTRACLEAN
Το Castrol GTX ULTRACLEAN προστατεύει τον κινητήρα του αυτοκινήτου από το σχηματισμό λάσπης και τον διατηρεί 50% καθαρότερο! περισσότερα »