Είναι το κορυφαίο λιπαντικό αυτοκινήτου. Εξασφαλίζει συνεχή προστασία στον κινητήρα & βελτιωμένη οικονομία καυσίμου στις σύγχρονες συνθήκες οδήγησης στην πόλη με αυξημένη κίνηση.Aπό τη στιγμή που ξεκι

Είναι το κορυφαίο λιπαντικό αυτοκινήτου. Εξασφαλίζει συνεχή προστασία στον κινητήρα & βελτιωμένη οικονομία καυσίμου στις σύγχρονες συνθήκες οδήγησης στην πόλη με αυξημένη κίνηση.Aπό τη στιγμή που ξεκινάτε και κάθε φορά που ξεκινάτε.

Castrol Magnatec

2.664.483 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η οδήγηση σε συνθήκες σταμάτα-ξεκίνα είναι πιο συχνή από ποτέ άλλοτε. Ένας μέσος οδηγός μπορεί να σταματήσει και να ξεκινήσει τον κινητήρα έως και 18.000 φορές το χρόνο και να περάσει έως και το 33% του χρόνου οδήγησης στην πόλη σε αδράνεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η συνεχής επιβράδυνση, αδράνεια και επιτάχυνση αυξάνει τη μικροσκοπική φθορά του κινητήρα, με τα κομμάτια μετάλλου τα οποία φθείρονται από τις επιφάνειες κρίσιμων εξαρτημάτων του κινητήρα να μετατρέπονται σε σωματίδια που προκαλούν φθορά.

Η Castrol έχει την λύση

Για περισσότερο απο 20 χρόνια, το Castrol MAGNATEC επανακαθόρισε τους κανόνες στην προστασία του κινητήρα παρουσιάζοντας στον κόσμο τη μοναδική μοριακή έλξη. Από τότε, έχει πουλήσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο λίτρα σε όλο τον κόσμο, δηλαδή πάνω από 1,5 λίτρο ανά δευτερόλεπτο κάθε μέρα κάθε χρόνο, σε περισσότερες από 60 χώρες. Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σήματα λιπαντικών.
Και την εξελίσσει με την τεχνολογία DUALOCK

Η τεχνολογία DUALOCK του Castrol MAGNATEC είναι το αποτέλεσμα περισσότερων από 10 ετών έρευνας και ανάπτυξης από τους τεχνολόγους της Castrol σε συνεργασία με ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο.
Η νέα πρωτοποριακή τεχνολογία συνδυάζει ένα νέο μόριο με τα αρχικά έξυπνα μόρια του Castrol MAGNATEC για καλύτερη προστασία από τη φθορά. Τα αρχικά έξυπνα μόρια εξακολουθούν να προσκολλώνται στα κρίσιμα εξαρτήματα του κινητήρα για να προσφέρουν προστασία από τη φθορά κατά την προθέρμανση. Τα νέα μόρια προσκολλώνται για να προσφέρουν προστασία από τη φθορά εξαιτίας του σταμάτα-ξεκίνα. Κλειδώνουν μεταξύ τους σε μοριακό επίπεδο σχηματίζοντας ένα ισχυρό πεδίο προστασίας.

Αν είστε επαγγελματίας
Η τεχνολογία Dualock ξεκλειδώνει τη επιτυχία σας!

- Προστατέψτε τη φήμη σας. Συνδέστε την επιχείρηση σας με την προστασία του κινητήρα στην
   αιχμή της τεχνολογίας λιπαντικών.
- Προστατέψτε τα κέρδη σας. Αυξήστε τα κέρδη από τις πωλήσεις με ένα υψηλής ποιότητας
   λιπαντικό που διαθέτει επαναστατική τεχνολογία.
- Προστατέψτε την επιχείρηση σας. Αυξήστε  την αφοσίωση και την διατήρηση των πελατών
   προσφέροντας ένα λιπαντικό κινητήρα που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες τους για προστασία
   του αυτοκινήτου  που αγαπούν.
- Προστατέψτε την εμπιστοσύνη. Ενισχύστε την εμπιστοσύνη ότι το νέο Castrol MAGNATEC με
   τεχνολογία DUALOCK είναι το πρώτο στον κόσμο που παρέχει συνεχή προστασία.


CASTROL
Καλέστε: 2111987553
Δείτε με 1 κλικ:
 https://www.castrol.com/el_gr/greece/home.html
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

peugeot
skoda