Hall 1 – Τα best sellers & mainstream μοντέλα του αύριο

Στο Hall 1 της digital έκθεσης του AutoΤρίτη θα βρείτε τα best seller και τα mainstream αυτοκίνητα του αύριο. Τα αυτοκίνητα που θα αγοράσετε και θα οδηγήσετε το επόμενο 6μηνο, αυτοκίνητα όπως το νέο Nissan Qashqai, το Toyota Yaris Cross και το Bayon, τη νέα πρόταση της Hyundai στα μικρά SUV, αλλά και premium προτάσεις, όπως η ολοκαίνουργια, πιο hi-tech από ποτέ Mercedes C-Class.

Hyundai Bayon
Διπλή παρουσία για την Hyundai στην hot κατηγορία των B-SUV. Το νέο Bayon είναι μικρότερο από το Kona, ενώ δανείζεται πολλά στοιχεία από το i20. Τι νέο φέρνει και με τι κινητήρες έρχεται; περισσότερα »

MINI 5θυρο
Το ήδη στυλάτο πεντάθυρο MINI ανανεώθηκε κερδίζοντας στο παιχνίδι των εντυπώσεων και την τεχνολογίας. Τι διαφορές έχει με το 3θυρο και ποιες αλλαγές ξεχωρίζουν; περισσότερα »

Ανανεωμένο VW Polo
Με το σχεδιαστικό DNA του Golf και νέες ήπια υβριδικές κινητήριες επιλογές περιμένουμε το ανανεωμένο VW Polo. Μάθετε όσα γνωρίζουμε... περισσότερα »

Hyundai Kona facelift
Λίγο πιο mainstream, αλλά με στάνταρ τον ξεχωριστό του χαρακτήρα, το ανανεωμένο Hyundai Kona. Με τι κινητήρες έρχεται και τι άλλαξε εκτός από την εμφάνιση; περισσότερα »

Fiat Panda
Αγέρωχο συνεχίζει την πορεία του το Fiat Panda μετά την τελευταία ανανέωση του, που εκτός από στυλιστικές λεπτομέρειες & τεχνολογικό εξοπλισμό στην καμπίνα έχει να αναδείξει και την νέα σπορτίφ έκδοση Sport. Με ποιον κινητήρα εξοπλίζεται το λιλιπούτειο best seller; περισσότερα »

Fiat Tipo & Tipo Cross
Το ιταλικό μικρομεσαίο χάτσμπακ ανανεώθηκε και απέκτησε περιπετειώδη έκδοση Cross για πρώτη φορά. Τι άλλαξε στο Fiat Tipo facelift με την ευρεία γκάμα κινητήρων; περισσότερα »

Nissan Qashqai
Ο ηγέτης των C-SUV επιστρέφει με νέα, μεγαλύτερη και άκρως εξελιγμένη τεχνολογικά γενιά. Πρώτη φορά υβριδικό το νέο Qashqai με ένα σοφιστικέ ηλεκτρικό σύστημα 190 ίππων. Πότε αναμένεται στην αγορά; περισσότερα »

Toyota Yaris Cross
Θα είναι το μικρότερο SUV της Toyota και η εμπορική επιτυχία του σίγουρη. Δανείζεται στοιχεία από το Yaris, ενώ είναι από τα λίγα 4κίνητα στην κατηγορία. Μήκος έχει στα 4,2 μέτρα και πορτ-μπαγκάζ στα 390 λίτρα. Στην Ευρώπη θα έρθει το 2021. περισσότερα »

Skoda Fabia
Ένα από τα μεγαλύτερα μικρά σε διαστάσεις θα είναι η ολοκαίνουργια Skoda Fabia, που θα αποκτήσει -επιτέλους- έκδοση 150 ίππων. Επίσημες πληροφορίες έχουμε, πότε θα παρουσιαστεί ξέρουμε... Μένει να τα μάθετε και εσείς! περισσότερα »

Mercedes C-Class
Η νέας γενιάς Mercedes C-Class είναι μεγαλύτερη από την απερχόμενη, έχει πιο hi-tech εξοπλισμό στην καμπίνα και εφοδιάζεται πλέον με ήπια υβριδικούς κινητήρες βενζίνης και diesel. Τι «δάνεια» έχει πάρει από την S-Class; περισσότερα »