Hall 4 – Hybrid: Mild, Plug-in & πλήρως υβριδικά

Στο Hall 4 της digital έκθεσης του AutoΤρίτη φιλοξενούνται τα μοντέλα που έχουν στη γκάμα τους υβριδικές λύσεις όλων των τύπων: mild Hybrid, Plug-in Hyrid και πλήρως υβριδικά. Από τη νέα S-Class, τη ναυαρχίδα της Mercedes, και την τελευταία γενιά του Toyota Mirai, μέχρι το ολοκαίνουργιο DS4 και αρκετές επαναφορτιζόμενες προτάσεις πρίζας.

DS 4
Την γκάμα των μοντέλων της μεγάλωσε η DS, παρουσιάζοντας επίσημα το νέο DS 4, το οποίο έρχεται έχοντας μαζί του ακόμα δύο εκδόσεις και πλήθος από επιλογές κινητήρων. περισσότερα »

Skoda Enyaq iV SportLine
Η Skoda επεκτείνει τη γκάμα του ηλεκτρικού Enyaq iV προσφέροντας μία νέα πιο σπορ έκδοση. Ιδού το Skoda Enyaq iV SportLine. περισσότερα »

Jeep Gladiator
Το Jeep Gladiator ξεκίνησε το ταξίδι του στις αγορές της Ευρώπης, με την εταιρεία να ανακοινώνει μεταξύ άλλων τις επιλογές των εκδόσεων που θα έχουν στη διάθεσή τους οι πελάτες της «Γηραιάς Ηπείρου». περισσότερα »

Renault Clio Hybrid & Captur PHEV
Τα δύο κόμπακτ μοντέλα της Renault, το Clio και το Captur, υιοθετούν την τεχνολογία E-Tech. Το Clio ως αυτοφορτιζόμενο υβριδικό με 140 ίππους και το Captur με Plug-in έκδοση συνδυαστικής ισχύος 160 ίππων και τεχνολογία απευθείας από την Formula 1. περισσότερα »

BMW Σειρά 3 και 5 PHEV
Δύο νέες βασικές Plug-In υβριδικές εκδόσεις πρόσθεσε στη γκάμα της Σειράς 3 και 5 η BMW, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο τις ηλεκτροκίνητες επιλογές στα δύο αυτά μοντέλα. περισσότερα »

DS 9
H DS μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των premium σεντάν με το ολοκαίνουριο «9άρι» της, εφοδιασμένο με πλούσια τεχνολογία αλλά και με Plug-in υβριδικά κινητήρια σύνολα ισχύος έως και 360 ίππων. περισσότερα »

Mercedes Maybach S-Class
Η πίσω πόρτα της Mercedes Maybach S-Class μπορεί να ανοίξει με ένα κουμπί και να κλείσει με μία μόνο κίνηση του χεριού, χωρίς καν o επιβάτης να χρειαστεί να την ακουμπήσει. Διαβάστε για την υπερπολυτελή ναυαρχίδα της Μercedes. περισσότερα »

Renault Megane σεντάν facelift
Το Megane σεντάν θα προσφερθεί σε περίπου 30 χώρες σε όλο τον κόσμο αλλά κυρίως θα κυκλοφορήσει σε κράτη της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης. Θα θέλατε να το δείτε στα μέρη μας; περισσότερα »

Toyota Mirai
Με την παρουσίαση του νέου Mirai η Toyota συστήνει τη δεύτερη γενιά του υδρογονοκίνητου σεντάν που έρχεται με νέα πλατφόρμα, αυξημένη αυτονομία και μεγαλύτερες διαστάσεις. περισσότερα »

Audi A3 Sportback 45 TFSI e
Ακόμα μια Plug-in υβριδική και πιο ισχυρή έκδοση του A3 Sportback φέρνει η Audi, λανσάροντας την έλευση του A3 Sportback 45 TFSI e. περισσότερα »

Hyundai Tucson PHEV
H Hyundai αποκάλυψε όλα τα στοιχεία της Plug-in υβριδικής έκδοσης που έχει ετοιμάσει για το ολοκαίνουριο Tucson. Πλήρης πλέον η γκάμα του κορεάτικου SUV. περισσότερα »

Porsche Panamera PHEV
Η Porsche έχει ξεκινήσει και παρουσιάζει τις ανανεωμένες εκδόσεις της Panamera από το καλοκαίρι. Προχωρώντας στις συστάσεις, η γερμανική φίρμα λανσάρει την ανανεωμένη και ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου. Αυτή είναι η Plug-In υβριδική Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. περισσότερα »

Audi Q8 TFSI e quattro
Η Audi εμπλουτίζει τη γκάμα της ναυαρχίδας των SUV της με την Plug-in υβριδική έκδοση TFSI e quattro που αποδίδει έως 462 ίππους και προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως 47 χιλιόμετρα. περισσότερα »