Hall 3 – Ηλεκτρικά μοντέλα

Το ηλεκτρικά μοντέλα αποτελούν το μέλλον της αυτοκίνησης, ωστόσο ήδη κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Στο Hall 3 της digital έκθεσης του AutoΤρίτη λοιπόν, θα δείτε όλα τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα, αλλά και ποια από αυτά μπορείτε να παραγγείλετε από τώρα!

Hyundai Ioniq 5
Το ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικό Ioniq 5 της Hyundai προσφέρει αυτονομία 470-480 χιλιομέτρων, ξεχωρίζοντας για τοευρύχωρο εσωτερικό, τη δυνατότητα πολύ γρήγορης φόρτισης και τους 306 ίππους. περισσότερα »

Ford Mustang Mach-E
Η Mustang Mach-E είναι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Ford. Σχεδιαστικά μπορεί να συνδέεται άμεσα με το θρυλικό σπορ αυτοκίνητο της αμερικάνικης φίρμας, αλλά έρχεται να συμβολίσει την αρχή μιας νέας εποχής για την Ford. Τι επιδόσεις έχει; περισσότερα »

Mercedes EQC & AMG Line
Η Mercedes μεγάλωσε τη γκάμα της ηλεκτρικής EQC, προσθέτοντας στη βάση της ένα νέο μοντέλο, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε και μία πιο σπορ έκδοση του χωρίς ρύπους SUV. περισσότερα »

Tesla Model S & X
Tα Tesla Model S και Χ ανανεώθηκαν και ήδη έχουν γίνει γνωστές οι τιμές τους στην χώρα μας. Πόσο κοστίζουν και ποια η αυτονομία στα δύο αυτά ηλεκτρικά μοντέλα της Tesla; περισσότερα »

Porsche Taycan
Η νέα βασική έκδοση της Porsche Taycan που παρουσίασε η γερμανική φίρμα έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες Turbo S, Turbo και 4S. περισσότερα »

Renault 5
Η Renault θέλει το καινούριο αμιγώς ηλεκτρικό Renault 5 να είναι προσιτό στο κοινό, όπως και ο προκάτοχός του, δεκαετίες πριν, για αυτό και προσανατολίζεται σε τιμή κάτω των 20.000 ευρώ. περισσότερα »

Nissan Ariya
Το «ηλεκτρικό Qashqai», το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Nissan, ακούει στο όνομα Ariya. Αυτονομία έως και 610 χλμ., δύο ηλεκτροκινητήρες με ισχύ έως 394 άλογα και hi-tech καμπίνα στα highlights! περισσότερα »

Citroen e-Berlingo
Την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Berlingo παρουσίασε η Citroen, με το νέο επιβατικό πολυμορφικό e-Berlingo να έρχεται με το γνωστό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης της Stellantis και 136 ίππους. περισσότερα »

Ford Mustang Mach-E GT Performance
Η Ford αναφέρει πως η Mustang Mach-E GT Performance είναι πιο ισχυρή και πιο γρήγορη από την Mach-E GT αλλά την ίδια στιγμή προσφέρει λιγότερη αυτονομία. Θα θυσίαζες περίπου 20 χιλιόμετρα αυτονομίας για 20 παραπάνω άλογα; περισσότερα »

Dacia Spring Electric
To πρώτο ηλεκτρικό της Dacia είναι το φθηνότερο ηλεκτροκίνητο στην Ευρώπη με τιμή κάτω από 15.000 ευρώ (χωρίς επιδότηση), ηλεκτρική αυτονομία έως 295 χλμ., Crossover στοιχεία και πορτ-μπαγκάζ που θυμίζει μοντέλο της επόμενης κατηγορίας. περισσότερα »

Mobilize EZ-1
Αυτό είναι το νέο πρωτότυπο της Μοbilize, θυγατρικής εταιρείας της Renault, για την ατομική κινητικότητα που προσφέρει άμεση οπτική επαφή με το περιβάλλον χάρη στις σχεδόν διαφανείς πόρτες που διαθέτει. περισσότερα »

Audi e-tron GT
Η Audi λανσάρει τo e-tron GT & την κορυφαία έκδοση RS e-tron GT, το νέο τετράθυρο κουπέ με κομψό και δυναμικό σχεδιασμό, ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει έως και 646 άλογα, καταιγιστικές επιδόσεις και τεχνολογία που παραπέμπει σε... ταινία φαντασίας της Marvel. περισσότερα »

Kia EV6
Η Kia πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα το νέο ηλεκτρικό EV6 με ολοκαίνουργια σχεδίαση, που θα λανσάρει το νέο λογότυπο της εταιρείας και θα ανοίξει το δρόμο για συνολικά επτά ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2027. Μάθετε όλα όσα γνωρίζουμε, λίγο καιρό πριν το ντεμπούτο. περισσότερα »

Volvo C40 Recharge
Το C40 Recharge γίνεται το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην γκάμα της Volvo, μετά το XC40 Recharge, και σε σχέση με αυτό, προσφέρει πιο coupe χαρακτηριστικά. Αποκλειστικά μέσω διαδικτύου θα γίνεται η διάθεσή του. περισσότερα »

Mercedes EQA
Το πρώτο ηλεκτρικό compact SUV της Mercedes-Benz! Η πολυτέλεια και ο πλούσιος τεχνολογικός εξοπλισμός δεσπόζουν στην ολοκαίνουργια ηλεκτρική Mercedes EQA, η οποία προστίθεται στη βάση της ηλεκτρικής γκάμας του «αστεριού». περισσότερα »

MINI Cooper SE
Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Cooper με την ονομασία MINI Cooper SE συνδυάζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό χαρακτήρα του μάρκας με την νέα «ηλεκτρική» εποχή της αυτοκίνησης. περισσότερα »

Opel Combo-e Life
Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση Opel Combo-e Life προσφέρεται σε 5-θέσια και 7-θέσια διάταξη με μακρύ ή κοντό μεταξόνιο πάντα με 136 άλογα και μια μπαταρία 50 kWh. Γνωρίστε το. περισσότερα »

Renault Twingo Electric
Η Renault ανακοίνωσε τα τεχνικά στοιχεία του νέου Twingo Electric με μεγαλύτερη αυτονομία από εκείνη που είχε δοθεί στη δημοσιότητα σε πρώτη φάση. περισσότερα »