Hall 5 – Concept: Το μέλλον της αυτοκίνησης

Πρωτότυπα ή αλλιώς concept. Με αυτά οι άνθρωποι των εταιρειών κάνουν τις προτάσεις τους για το μέλλον της αυτοκίνησης, ενώ παράλληλα «κόβουν κίνηση» στις εκθέσεις για τις αντιδράσεις των επισκεπτών. Νέες τεχνολογίες, φουτουριστικά σχήματα, μελλοντικά best sellers και πολλά ακόμη…

Dacia 7θέσιο SUV
Το Duster πρόκειται να αποκτήσει μεγαλύτερο «αδελφό» που, εκτός από την υβριδική τεχνολογία με κινητήρες ισχύος έως 160 ίππων, θα μπορεί να φιλοξενήσει στην καμπίνα του έως και 7 επιβάτες. περισσότερα »

Renault Megane eVision
Το Megane έγινε ηλεκτρικό και Crossover! Το πρωτότυπο Megane eVision δείχνει τον –φουτουριστικό- δρόμο που φαίνεται πως θα ακολουθήσει το δημοφιλές μικρομεσαίο της Renault με την αυτονομία του concept να κυμαίνεται στα 450 χιλιόμετρα. Μην ξεχνάμε πως η Renault ξέρει από ηλεκτρικά, έχοντας το best seller, Zoe, στο ρόστερ της. περισσότερα »

BMW X1
Προσθιοκίνητη και ηλεκτρική. Η τρίτη γενιά BMW X1 θα έρθει στις αρχές του 2022. Κινητήρες θα πάρει από την Σειρά 1 και η ηλεκτρική iX1 θα φέρει επανάσταση με τις μπαταρίες της. Η αυτονομία θα φτάνει τα 600 χλμ.. περισσότερα »

Mercedes EQS
Έχει βαφτιστεί ως η νέα S-Class χωρίς ρύπους, όμως η ίδια η Mercedes έχει αποκαλύψει ότι θα έχει εντελώς δικό της χαρακτήρα και ντιζάιν. Οι Γερμανοί δεν θα έχαναν ευκαιρία να την παρουσιάσουν στην έκθεση, ούτε κι εμείς προφανώς... περισσότερα »

Ανανεωμένο Dacia Duster
Με μικρές διαφοροποιήσεις στη σχεδίαση, ακόμα πιο περιπετειώδες look και τον γνώριμο value for money χαρακτήρα του, το ανανεωμένο Duster θα πάρει την σκυτάλη για να συνεχίσει στην κούρσα των πωλήσεων. περισσότερα »

Citroen C5
Το Citroen C5 επιστρέφει! Με πιο πληθωρική εμφάνιση και στυλ Crossover, «δάνειο» από το C4 C-Cross, το νέο C5 θα βρεθεί στην κορυφή της γκάμας των Γάλλων. Μάθετε όλα όσα γνωρίζουμε γι΄αυτό... περισσότερα »

VW ID.1
Εδώ και 20 χρόνια η Volkswagen κυνηγάει µια µεγάλη επιτυχία στα µίνι. Το Lupo δεν ήταν κερδοφόρο, το Fox είχε προβλήµατα µε την αξιοπιστία του και το Up! έπεσε θύµα των αυστηρών νορµών για τα καυσαέρια. Με το ID.1 ελπίζει σε µια καλύτερη τύχη. περισσότερα »

Honda Civic Prototype
περισσότερα »

Porsche Vision Spyder
H σύγχρονη ερμηνεία της 550-1500 RS Spyder του 1954 παρουσιάστηκε από την Porsche υπό την μορφή ενός πρωτότυπου, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι... περισσότερα »

Mercedes EQC 4×4² Concept
Ποιος είπε ότι τα ηλεκτρικά SUV δεν μπορούν να είναι «πολεμοχαρή»; Η πρωτότυπη Mercedes EQC 4×4² Concept των 408 ίππων δείχνει ότι και τα ηλεκτρικά έχουν ψυχή για να πατήσουν σε τερέν που ούτε το φαντάζεσαι... περισσότερα »

Toyota BZ: Το 1ο ηλεκτρικό της Toyota
περισσότερα »

Kia Sportage
Δεν είναι μυστικό πως η Kia έχει μπει στην τελική ευθεία της κατασκευής της νέας γενιάς του Sportage, το οποίο θα έχει σημείο αναφοράς, μεταξύ άλλων, τον τολμηρό και σύγχρονο σχεδιασμό του. περισσότερα »

MINI Vision Urbanaut
Το όραμά της για ένα αυτόνομο Van παρουσίασε η MINI με το Vision Urbanaut που μπορεί να πει κανείς πως είναι ένα κινητό σαλόνι που του λες που να σε πάει! περισσότερα »

Toyota GR Corolla
Η Toyota θα βαδίσει στα παραδοσιακά, σπορ, βενζινοκίνητα μονοπάτια για την κορυφαία GR έκδοση της Corolla εφοδιάζοντάς την με τετρακίνηση, 261 ίππους από 1,6 λτ. με turbo και επιθετική εμφάνιση, όπως αρμόζει άλλωστε στον χαρακτήρα της Gazoo Racing. περισσότερα »

Audi A3 Cityhopper
Το μικρομεσαίο Allroad: Στην 4η γενιά του Α3 η Audi αποφάσισε να κόψει κάποια από τα αμαξώματά του, αλλά και να προσθέσει ένα νέο, στο trend της εποχής. Θα είναι το A3 Allroad, ή όπως προς το παρόν ονομάζεται, A3 Cityhopper. περισσότερα »

Peugeot 308
Διαρροή φωτογραφιών! Η τρίτη γενιά του Peugeot 308 βρίσκεται προ των πυλών. Επιθετικό, άγριο και εκλεπτυσμένο με τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Peugeot, το νέο λογότυπο και μία μεγάλη ηλεκτροκίνητη γκάμα εκδόσεων. περισσότερα »