Hall 6 – Sport & μοντέλα επιδόσεων

Μπορεί τα υβριδικά και τα ηλεκτρικά να είναι το μέλλον, όμως τα Sport μοντέλα επιδόσεων θα είναι για πάντα στην καρδιά των απανταχού φίλων της αυτοκίνησης. Έτσι λοιπόν στο Hall 6 της digital έκθεσης του AutoΤρίτη θα βρείτε όλα τα «καυτά» μοντέλα που περιμένουμε από την αυτοκινητοβιομηχανία το επόμενο διάστημα.

Porsche Boxster 25 Years
Η Porsche γιορτάζει τα 25α γενέθλια της οικογένειας των roadster της και το κάνει μέσω της επετειακής, Boxster 25 Years. περισσότερα »

Elation Freedom
Την απόλυτη ελευθερία υπόσχεται η Elation, μία νέα εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, μέσω του πρώτου της ηλεκτρικού hypercar το οποίο ονόμασε Freedom και διαθέτει περισσότερα από 1.900 άλογα. περισσότερα »

Subaru BRZ
Η Subaru έδωσε πιο μυώδη εμφάνιση στο νέο BRZ, αύξησε την ισχύ του και του προσέφερε πιο hi-tech καμπίνα. Γνωρίστε το. περισσότερα »

BMW M5 CS
Η BMW M5 CS που παρουσίασε η γερμανική φίρμα, χάρη στους 635 ίππους είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής της BMW που υπήρξε ποτέ. περισσότερα »

Naran Hypercar
Εμπνευσμένο από τα μοντέλα GT3 και διαθέτοντας 1.049 άλογα, το Naran έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των hypercar, αποτελώντας το πρώτο ανάλογο δημιούργημα της Naran Automotive. περισσότερα »

Ferrari SF90 Spider
Με την πολυαναμενόμενη παρουσίαση της νέας Ferrari SF90 Spider, η ιταλική μάρκα έδωσε και επίσημα την κάμπριο εκδοχή της SF90 Stradale. Παράλληλα, πρόκειται για το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο Spider που προσθέτει στη γκάμα της η Ferrari. περισσότερα »

Porsche 911 GT3 Cup
Τη νέα 911 GT3 Cup που παρουσίασε η Porsche, με το γερμανικό αγωνιστικό μοντέλο συστήνεται στους ενδιαφερόμενους ως γρηγορότερο, ισχυρότερο και πιο εντυπωσιακό από το προηγούμενο. περισσότερα »

Bugatti Βοlide
Αυτό είναι το νέο πρωτότυπο της Βugatti που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, μπορεί να κάνει το 0-100 σε 2,17 δευτερόλεπτα και το 0-200 σε 4,26 δλ! περισσότερα »

Abarth 595
Η Abarth παρουσιάζει την αναβαθμισμένη γκάμα των hot εκδόσεων του Fiat 500 για την αγορά τη Ευρώπης. Θα προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις και για πρώτη φορά θα έχει οδηγικό προφίλ με την ονομασία Scorpion. περισσότερα »

Skoda Scala Edition S
H Skoda συνεργάστηκε με την ABT Sportsline για να αυξήσει την ισχύ του 1,5 λίτρων κινητήρα του στα 190 άλογα, για όσους επιθυμούν ένα πιο γρήγορο και ισχυρό Scala. περισσότερα »

Lamborghini Huracan STO
Η Lamborghini αποκάλυψε επίσημα την νέα Huracan STO προσφέροντας στο κοινό ένα ικανό supercar με έντονο αγωνιστικό DNA. περισσότερα »

Toyota GR Yaris
περισσότερα »

McLaren Sabre
Απρόσμενα πραγματοποιήθηκε το επίσημο ντεμπούτο της McLaren Sabre, με την βρετανική μάρκα να παρουσιάζει το νέο της supercar με ισχύ 835 ίππων! περισσότερα »

VW Golf GTI Clubsport
Το ντεμπούτο του κάνει το Volkswagen Golf GTI Clubsport, το οποίο με βελτιωμένο τον κινητήρα, την ανάρτηση και το τιμόνι υπόσχεται να είναι ακόμα πιο συναρπαστικό στην οδήγηση απ το Golf GTI. περισσότερα »

Lamborghini SC20
Τη νέα μοναδική SC20 παρουσίασε η Lamborghini, η οποία μέσω του τμήματός της Squadra Corse κατασκεύασε ένα χωρίς οροφή αυτοκίνητο με αγωνιστικό DNA το οποίο ωστόσο είναι εγκεκριμένο να κυκλοφορεί και στους δημόσιους δρόμους. περισσότερα »

Pagani Huayra Tricolore
Η Pagani είχε προϊδεάσει για την έλευση ενός νέου μοντέλου και προχώρησε επίσημα στην αποκάλυψη του. Ο λόγος για την Pagani Huayra Tricolore, το πιο ισχυρό αυτοκίνητο της μάρκας μέχρι σήμερα! περισσότερα »

VW Golf GTI Clubsport 45
Η Volkswagen γιορτάζει τα 45 χρόνια του Golf GTI λανσάροντας την επετειακή έκδοση Clubsport 45, που βασίζεται στο Golf GTI Clubsport των 300 ίππων. Μάθετε πόσο κοστίζει, αλλά και λίγη από την ιστορία του Golf GTI. περισσότερα »

Hyundai i20 N
Το νέο Hyundai i20 N έκανε το επίσημο ντεμπούτο του αποτελώντας μία ακόμα επιλογή στην κατηγορία των «καυτών» μικρών χάρη στα 204 άλογα που «κρύβει» στο καπό του. περισσότερα »

Hennessey Venom F5
Το Venom F5 παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα και μένει να δούμε εάν όντως θα γίνει το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο ξεπερνώντας ακόμα και τα 500χλμ./ώρα. περισσότερα »