HALL 2: Τα 18 νέα SUV/Crossover που έρχονται

Η τρέλα των SUV/Crossover συνεχίζει να εξαπλώνεται. Η ζήτηση μεγάλη και η προσφορά από τους κατασκευαστές ανάλογη. Μικρά, μεσαία, μεγάλα, η επέλαση των SUV/ Crossover δεν έχει σταματημό με σχεδόν 20 μοντέλα να συμμετέχουν στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti.gr.

CUPRA Formentor VZ5
Το ισχυρότερο CUPRA που έχει κατασκευάσει η ισπανική μάρκα είναι γεγονός. Ο λόγος για το Formentor VZ5 το οποίο εξοπλίζεται με τον κινητήρα του Audi RS3 και έρχεται με 390 ίππους! περισσότερα »

Kia Sorento
Το νέο Kia Sorento έκανε ντεμπούτο την άνοιξη της περασμένης χρονιάς, λανσάροντας νέο σχεδιασμό και νέα πλατφόρμα. Πλέον, διατίθεται σε υβριδική και plug-in υβριδική επιλογή, αλλά και με αρκετή τεχνολογία. περισσότερα »

Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti
Στη νέα έκδοση Veloce Ti της Stelvio της Alfa Romeo, το νέο SUV δανείζεται δυναμικά σχεδιαστικά στοιχεία από την «καυτή» Quadrifoglio, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται στο ελάχιστο η κομψότητα που αποπνέει το μοντέλο. περισσότερα »

Land Rover Defender V8
Το Land Rover Defender έχει πλέον μια νέα ναυαρχίδα που είναι εξοπλισμένη με υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα, δημιουργώντας έτσι το ισχυρότερο και γρηγορότερο Defender που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την βρετανική μάρκα. περισσότερα »

Τοyota Highlander
Το 7θέσιο Toyota Ηighlander με τα 5 μέτρα μήκος διατίθεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Ευρώπη αποκλειστικά με υβριδικό κινητήριο σύνολο 248 ίππων. περισσότερα »

Ford Kuga
Η Ford ολοκληρώνει τη γκάμα του Kuga, προσφέροντας πλέον το δημοφιλές SUV και σε πλήρως υβριδική έκδοση. Έτσι, μετά τις mild hybrid και Plug-in hybrid εκδόσεις, γνωρίστε τo Kuga Hybrid των 190 ίππων, που «καίει» 5,4 λτ./100 χιλιόμετρα. περισσότερα »

Audi SQ5 Sportback TDI
Μερικούς μήνες μετά την παρουσίαση του νέου Q5 Sportback και έπειτα από το ντεμπούτο του ανανεωμένου SQ5 TDI, η Audi αποκάλυψε και το νέο SQ5 Sportback TDI, το οποίο προστίθεται στη γκάμα των SUV μοντέλων της. περισσότερα »

Bentley Bentayga Hybrid
Πιστή στον δρόμο που έχει χαράξει προς τον εξηλεκτρισμό της, η Bentley παρουσίασε την ανανεωμένη Bentayga Hybrid των 499 ίππων. περισσότερα »

Ηοnda HR-V
Η Honda αποκάλυψε το νέας γενιάς ΗR-V, αλλάζοντας πλήρως την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και το τοπίο μέσα στην καμπίνα, ενώ η μάρκα αναφέρει ότι εξοπλίζεται με το προηγμένο, υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV. περισσότερα »

Jaguar F-Pace SVR
Η Jaguar F-Pace SVR επανέρχεται στο προσκήνιο ανανεωμένη και πιο γρήγορη, ακολουθώντας τα χνάρια της F-Pace που τράβηξε τον ίδιο δρόμο λίγους μήνες νωρίτερα. περισσότερα »

Ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross
Το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross έκανε το ντεμπούτο του, έχοντας φρέσκο σχεδιασμό αλλά και μία νέα Plug-In υβριδική έκδοση στη φαρέτρα του. περισσότερα »

Renault Captur R.S. Line
Η Renault προσφέρει για πρώτη φορά το νέο Captur, το best seller της στα B-SUV, στην πιο σπορτίφ έκδοση R.S. Line, προχωρώντας σε συγκεκριμένες αναβαθμίσεις στην εξωτερική εμφάνιση και στον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου. περισσότερα »

Ανανεωμένο Land Rover Discovery
Το ανανεωμένο Discovery της Land Rover, ξεχωρίζει για το αναθεωρημένο στυλ, το φρεσκαρισμένο εσωτερικό και τις νέες επιλογές κινητήρα. περισσότερα »

Honda CR-V
Το Honda CR-V διατηρεί την επιτυχημένη -σε άλλες αγορές- συνταγή για τη νέα χρονιά, παίρνοντας το νέο όνομα e:HEV για την υβριδική έκδοση, αλλά και μια νέα πλούσια έκδοση Sport Line. περισσότερα »

Mitsubishi Outlander
Η νέα γενιά του Mitsubishi Outlander έκανε το ντεμπούτο της, ερχόμενη με νέο μοντέρνο σχεδιασμό, περισσότερη τεχνολογία, αλλά και δυνατότητα φιλοξενίας στο εσωτερικό του έως και επτά επιβατών! περισσότερα »

Ford EcoSport Active
Η νέα Active έκδοση του EcoSport που ετοίμασε η Ford ενδείκνυται για αυτούς που επιθυμούν ένα crossover για την εξοχή και για κάθε είδους εκδρομές. περισσότερα »

Alfa Romeo Tonale
To νέο compact διαστάσεων SUV της Alfa Romeo με την ονομασία Tonale θα παρουσιαστεί λίγο μετά το καλοκαίρι. Θα έχει Plug-in υβριδικό σύστημα, ενώ, μέσα στις συζητήσεις που γίνονται, είναι και το ενδεχόμενο να προσφερθεί μια Quadrifoglio έκδοση. περισσότερα »