4 φωτογραφίες »

Το Megane σεντάν θα προσφερθεί σε περίπου 30 χώρες σε όλο τον κόσμο αλλά κυρίως θα κυκλοφορήσει σε κράτη της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης. Θα θέλατε να το δείτε στα μέρη μας;

Renault Megane σεντάν facelift

1.526.158 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2021)

Η Renault παρουσίασε το ανανεωμένο Μegane hatchback την περασμένη άνοιξη και τώρα κάνει το ίδιο για το Megane σεντάν που κατασκευάζεται στην Τουρκία και θα προσφερθεί σε σχεδόν 30 χώρες κυρίως στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη καθώς και στην Μέση Ανατολή.

Όπως συνέβη και στο hatchback, οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του Μegane στην σεντάν έκδοση είναι μικρές αλλά σαφείς σε συγκεκριμένα σημεία. Τα φωτιστικά σώματα είναι ελαφρώς ανασχεδιασμένα με νέα γραφικά LED, νέος είναι ο μπροστινός προφυλακτήρας, η γρίλια έχει τώρα περισσότερες λεπτομέρειες από χρώμιο ενώ πίσω, οι διαφοροποιήσεις αφορούν μόνο τα νέα LED φώτα ημέρας και τις τετραγωνισμένες απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό, η Renault αποφάσισε να μεταφέρει πολλά από τα μπουτόν της κεντρικής κονσόλας πάνω στο τιμόνι ενώ από πίσω δεσπόζει πλέον η 10,2 ιντσών ψηφιακή οθόνη του πίνακα οργάνων που συνδυάζεται στις πιο πλούσιες εκδόσεις με 9,3 ιντσών οθόνη για το σύστημα infotainment.

H παλέτα των μηχανικών συνόλων αποτελείται από έναν νέο 1.000άρη TCe με ισχύ 115 άλογα σε συνδυασμό με 6άρι μηχανικό κιβώτιο και έναν 1,3 λτ. TCe με απόδοση 140 άλογα σε συνδυασμό και με 7άρι αυτόματο κιβώτιο ενώ στο diesel, η μόνη επιλογή είναι ο 1.500άρης Blue dCi των 115 ίππων που γίνεται διαθέσιμος και με τα δύο παραπάνω κιβώτια. Περιέργως, η Renault δεν ετοίμασε κάποια ηλεκτροκίνητη έκδοση για το μοντέλο.

ΠροηγούμενοΕπόμενο μοντέλο

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER