Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Το νέο Bayon έρχεται να σταθεί στο πλευρό του Kona στην hot κατηγορία των μικρών SUV, το i20 N θέλει να κοντράρει στα ίσια τις σταθερές αξίες των μικρών GTi, το Ioniq 5 κάνει τη δική του επανάσταση στα ηλεκτρικά φέροντας ουκ ολίγες πρωτοπορίες ενώ το επιβλητικό και μοντέρνο Tucson προσφέρει 265 άλογα, ηλεκτρική αυτονομία άνω των 60 χλμ. και υπόσχεται κατανάλωση περί τα 1,4 λτ. στα 100 χιλιόμετρα! Δες πως η Hyundai καταφέρνει να συνδυάσει τον ασύγκριτο value for money χαρακτήρα της σε όλη της τη γκάμα...

Hyundai i30 N Line
Η πρακτικότητα και η ευρυχωρία ενός μικρομεσαίου χάτσμπακ συναντούν την τολμηρή σχεδίαση στο εξωτερικό αμάξωμα και την καμπίνα: το Hyundai i30 στη σπορτίφ έκδοση N Line είναι η κατάλληλη πρόταση για τους ανήσυχους οικογενειάρχες. περισσότερα »

Hyundai KONA Hybrid
Το Hyundai Kona το μοναδικό B-SUV που διατίθεται με όλα τα καύσιμα, ακόμα και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Παράλληλα, είναι το μόνο αυτοφορτιζόμενο υβριδικό μικρό SUV. Πόσο «καίει» και τι οφέλη προσφέρει το KONA Hybrid; περισσότερα »

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid
Η Hyundai λανσάρει στην ελληνική αγορά την Plug-in υβριδική έκδοση του Tucson, η οποία προσφέρει 265 άλογα, ηλεκτρική αυτονομία άνω των 60 χλμ. και υπόσχεται κατανάλωση περί τα 1,4 λτ. στα 100 χιλιόμετρα. περισσότερα »

Hyundai i20 N
Το νέο Hyundai i20 N έκανε το επίσημο ντεμπούτο του αποτελώντας μία ακόμα επιλογή στην κατηγορία των «καυτών» μικρών χάρη στα 204 άλογα που «κρύβει» στο καπό του. περισσότερα »

Hyundai Ioniq 5
Το ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικό Ioniq 5 της Hyundai προσφέρει αυτονομία 470-480 χιλιομέτρων, ξεχωρίζοντας για το ευρύχωρο εσωτερικό, τη δυνατότητα πολύ γρήγορης φόρτισης και τους 306 ίππους. περισσότερα »

Hyundai Bayon
Διπλή παρουσία για την Hyundai στην hot κατηγορία των B-SUV. Το νέο Bayon είναι μικρότερο από το Kona, ενώ δανείζεται πολλά στοιχεία από το i20. Τι νέο φέρνει και με τι κινητήρες έρχεται; περισσότερα »