6 φωτογραφίες »

Η πρακτικότητα και η ευρυχωρία ενός μικρομεσαίου χάτσμπακ συναντούν την τολμηρή σχεδίαση στο εξωτερικό αμάξωμα και την καμπίνα: το Hyundai i30 στη σπορτίφ έκδοση N Line είναι η κατάλληλη πρόταση για τους ανήσυχους οικογενειάρχες.

Hyundai i30 N Line

2.155.089 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Ποιος είπε ότι η δυναμική εμφάνιση και ηοδική συμπεριφορά δεν μπορούν να συνδυαστούν με τα πλεονεκτήματα ενός χάτσμπακ μοντέλου; Το ανανεωμένο Hyundai i30 το αποδεικνύει και προσφέρει με την σπορ έκδοση N Line ένα άκρως γοητευτικό σύνολο.
 
Τολμηρή σχεδίαση με σπορ λεπτομέρειες
Οι εκδόσεις N-Line έχουν ξεκάθαρα νεανικό και σπορτίφ προσανατολισμό, με τα τολμηρά στιλιστικά στοιχεία που ενσωματώνουν να μαγνητίζουν. Συγκριτικά με τις συμβατικές εκδόσεις το Hyundai i30 N Line έχει φαρδύτερη μάσκα διακοσμημένη με ανασχεδιασμένους προβολείς, ενώ στα πλαϊνά του ανοίγματα τα πτερύγια ενισχύουν τον αεροδυναμικό χαρακτήρα. Έξτρα δυναμισμό αποπνέει ο ανανεωμένος πίσω προφυλακτήρας με τα επανατοποθετημένα φώτα ομίχλης και την εντυπωσιακή αεροτομή, ενώ προϊόν νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες αλουμινίου 17 ή 18 ιντσών. Βέβαια, το σπορ design χαρακτηρίζει και την καμπίνα του i30 NLineμε κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια να εξυπηρετεί την συγκεκριμένη φιλοσοφία. Πρώτα από όλα, το σπορ τιμόνι με την φινέτσα του διάτρητου (περφορέ) δέρματος προσφέρει την απαραίτητη δυναμική αίσθηση, ενώ κομψότητα αποπνέουν οι ειδικά σχεδιασμένοι αεραγωγοί, τα σπορ καθίσματα N Line και τα σπορ μεταλλικά πεντάλ. Highlightακόμη είναι και η κόκκινη διακοσμητική ραφή σε κάθε σημείο της καμπίνας, από το τιμόνι και τα καθίσματα μέχρι τον επιλογέα ταχυτήτων.
 
Κορυφαίος εξοπλισμός και συστήματα ασφαλείας HyundaiSmartSense
Στις εκδόσεις N Line ξεκάθαρο είναι και το high-tech ύφος στο εσωτερικό. Ο πίνακας οργάνων 7 ιντσών και η έγχρωμη 10,25 ιντσών οθόνη αφής καλύπτουν κάθε ανάγκη υπό το πρίσμα του infotainment, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά καθίσματα, φωτιστικά σώματα LED και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και αναδιπλούμενους θερμαινόμενους καθρέπτες. Αναμενόμενα υπερπλήρες είναι το πακέτο των συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού με το «μπουκέτο» Hyundai Smartsense, το οποίο ενδεικτικά περιλαμβάνει αυτόματο φρενάρισμα (χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες, με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών), σύστημα διατήρησης λωρίδας, HillAssist, περιοριστή ταχύτητας, cruise control κ.α..
 
Από 20.390 ευρώ και σε τέσσερις εκδόσεις βενζίνης
Η σπορτίφ εξοπλιστική έκδοση N Line του χάτσμπακ Hyundai i30 προσφέρεται σε τέσσερα βενζινοκίνητα σύνολα με τεχνολογία Turbo CVVD. Από 20.390 ευρώ διατίθεται ο 1.000άρης T-GDi των 120 ίππων με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ με τον ίδιο κινητήρα συναντά κανείς το πακέτο N Line με υβριδικό σύστημα κίνησης 48V και 7άρι DCT κιβώτιο στα 22.490 ευρώ. Οι βενζινοκίνητες επιλογές ολοκληρώνονται με τον 1,5 T-GDi των 160 ίππων, είτε με iMT κιβώτιο (24.890 ευρώ) είτε με 7άρι DCT (26.690 ευρώ), πάντα σε συνδυασμό με 48V υβριδική τεχνολογία για περιορισμένη κατανάλωση και βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

Δειτε περισσότερα από 80 αυτοκίνητα της Εκθεσης

Ford: Διάλεξε το δικό σου Ford με 0% προκαταβολή
Peugeot: 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 2 χρόνια οδική βοήθει
Citroen: Εξτρα έκπτωση 1000€ για τους επισκέπτες της έκθεση
Renault: Με εκπτώσεις και δώρο το LPG
Kia: Μεγάλες εκπτώσεις και 5 χρόνια δωρεάν service
Mercedes: GLA χωρίς προκαταβολή

Mercedes
KIA