Ξεκινήστε την περιήγησή σας από τον κατάφυτο «δρόμο της αγάπης» που θεωρείται μια must βόλτα για τα ερωτευμένα ζευγαράκια και όχι μόνο

Ορεινό τουριστικό θέρετρο στο Μαίναλο, μέσα στο ελατοδάσος,η Βυτίνα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ελβετικά και αυστριακά αλπικά θέρετρα.

Στρατηγικά τοποθετημένη, η Βυτίνα συνδυάζει εύκολη πρόσβαση στο χιονοδρομικό, αλλά και στα χωριά του Μαινάλου και της Γορτυνίας

Βυτίνα

17691 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Βυτίνα είναι ιδανικός προορισμός για ατέλειωτους περιπάτους. Κατάφυτη, με τρεχούμενα νερά αλλά και με πάρκα ιδανικά για στιγμές ρομαντισμού και relax.
Η περιοχή με το Ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 προσκαλεί τους απανταχού περιπατητές για διαδρομές στην αγκαλιά της μητέρας φύσης. Διαθέτει αρχιτεκτονική που εκπλήσσει και ανθρώπους γεμάτους καλοσύνη και λατρεία για την περιοχή τους. Ξεκινήστε την περιήγησή σας από τον κατάφυτο «δρόμο της αγάπης» που θεωρείται μια must βόλτα για τα ερωτευμένα ζευγαράκια και εν συνεχεία επισκεφθείτε τη Δημόσια Βιβλιοθήκη με τη μεγαλύτερη παράδοση στον χώρο των εκδόσεων, τα ιστορικά έντυπα και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ