ΤΑΒΕΡΝΑ-ΟΥΖΕΡΙ ΜΠΟΥΚΑΔΟΥΡΑ

ΤΑΒΕΡΝΑ-ΟΥΖΕΡΙ ΜΠΟΥΚΑΔΟΥΡΑ

ΤΑΒΕΡΝΑ-ΟΥΖΕΡΙ ΜΠΟΥΚΑΔΟΥΡΑ

ΤΑΒΕΡΝΑ-ΟΥΖΕΡΙ ΜΠΟΥΚΑΔΟΥΡΑ

ΤΑΒΕΡΝΑ-ΟΥΖΕΡΙ ΜΠΟΥΚΑΔΟΥΡΑ

Μπουκαδούρα

12999 Επισκέψεις στο άρθρο

Στη «Μπουκαδούρα» θα δοκιμάσεις νέες γεύσεις συνδυασμένες με αυθεντικές σπιτικές λιχουδιές που συμπληρώνουν ένα πλήρες και απολαυστικό μενού, παράλληλα με την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και φροντίδα των πελατών.

Ο Μάκης Ζαφειράκος δημιουργεί το 1996  δημιουργεί το 1996 την «Μπουκαδούρα» στο Πόρτο Κουφό Χαλκιδικής με σκοπό να παρέμβει δημιουργικά στο χώρο της εστίασης. Η μεγάλη ανταπόκριση που γνώρισε η προσπάθειά του, οδήγησε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος «Μπουκαδούρα» στη Θεσσαλονίκη, λίγα χρόνια αργότερα.

Οι επιλογές της Σόφης, της γυναίκας του Μάκη, στην κουζίνα όσον αφορά τα λαχανικά, τις σαλάτες και πρώτες ύλες, είναι πάντοτε τα καλύτερα και ίσως τα ακριβότερα στην αγορά. Όσο αφορά τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι πάντοτε επιλεγμένα από τον Μάκη, γέννημα θρέμμα από το Πόρτο Κουφό. Σαν καλός ψαροτουφεκάς, γνωρίζει τόσο καλά το ψάρι όσο κανένας άλλος και με τεχνική ψησίματος, που θα ζηλέψει και ο καλύτερος ψητάς.Το ύφος της ταβέρνας είναι λαϊκό αλλά με εξαίρετο service, με προσωπικό έμπειρο και ειδικά επιλεγμένο. Όσο αφορά τις τιμές η φιλοσοφία της ταβέρνας είναι : «Για να φας καλά δε σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσεις και πολλά λεφτά».

 

Δείτε περισσότερα για το μεζεδοπωλείο.

Δείτε περισσότερα για τη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ