Hotel Achillion - Γρεβενά

15145 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένα κομψό, μοντέρνο και άνετο ξενοδοχείο προσφέρει στους πελάτες του άνετη διαμονή όλο το χρόνο. Είναι περιτριγυρισμένο από τη μαγευτική οροσειρά της Πίνδου και απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το κέντρο των Γρεβενών.

Θαυμάστε την απαράμιλλη φυσική ομορφιά των Γρεβενών, των Ιωαννίνων, της Καστοριάς, της Κοζάνης, της Λάρισας και των Τρικάλων. Μια απίστευτη συνδυαστική πρόταση, ενώ η φύση έχει αμιγώς τον πρώτο λόγο.

Θα εντυπωσιαστείτε από το κοντράστ του τζακιού και της χιονισμένης Βασιλίτσας και θα φύγετε με τις πιο πλούσιες αναμνήσεις.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 32 δωμάτια και 2 πολυτελείς σουίτες, η διακόσμηση των οποίων χαρακτηρίζεται από εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα τα οποία δένουν αρμονικά και ολοκληρώνουν την ευχάριστη αίσθηση που νοιώθει ο επισκέπτης σε συνδυασμό με την πανοραμική θέα από το μπαλκόνι, σε κάθε σημείο του ορίζοντα. 

Εσείς που ανήκετε στο κλαμπ των πεζοπόρων, έστω και κατά περίσταση, βρείτε τη χαρά σας στο φυσικό πάρκο με τα καταφύγια, τα πέτρινα γεφύρια και τους νερόμυλους που, το κυριότερο, θα προσθέσει μια νότα αισιοδοξίας στη ζωή σας. 

 

Δείτε περισσότερα για τα Γρεβενά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ