Ταβέρνα «Ο Κισσός» - Στενή Ευβοίας

41279 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο καταπράσινο τοπίο της μαγευτικής ορεινής Στενής, δίπλα στα κελαρυστά νερά του ποταμού βρίσκεται η ταβέρνα "Ο Κισσός" του Σπύρου Ντουμάνη. Μία από τις γευστικότερες προτάσεις της περιοχής με σουβλιστά και κρεατικά ντόπια όλα της ώρας, που φιγουράρουν τις βιτρίνες της ταβέρνας.

Τα σπιτικά μεζαδάκια και οι ντόπιες σπεσιαλιτέ, όπως το τηγανόψωμο και οι πίτες με συνταγές της περιοχής είναι ακόμη μερικές προτάσεις στο μενού.

Ο χώρος ανακαινισμένος πρόσφατα, διακοσμήθηκε έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο φυσικό τοπίο της περιοχής. Ηζεστασιά του ξύλου και τα γήϊνα χρώματα δημιουργούν μία οικεία ατμόσφαιρα. Το τζάκι στο κέντρο της αίθουσαςζεσταίνει το κλίμα του εσωτερικού χώρου.

Στο ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο και υπερσύγχρονο χώρο του Κισσού η προετοιμασία γίνεται με τρόπο που πληροί τις προϋποθέσεις της σωστής διατροφής. Προσεγμένο σέρβις και φροντίδα για το κάθε πιάτο πριν ακόμη φτάσει στο τραπέζι σας. To προσωπικό με χρόνια εμπειρίας και συνεργασίας με την επιχείρηση κάνει πάντα το καλύτερο που μπορεί για την εξυπηρέτησή σας.

Στην ψησταριά θα απολαύσετε κρεατικά της ώρας όλων των ειδών και σουβλιστά, όπως γουρουνόπουλο, αρνιά, κοντοσούβλι, κοκορέτσι κ.α.
 

Δείτε περισσότερα για τη Βόρεια Εύβοια.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ