Ambrosia Garden - Αρχαία Ολυμπία

41262 Επισκέψεις στο άρθρο

Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, όπου η φύση συναντά την ιστορία και τον πολιτισμό, το Ambrosia Garden προσφέρει υπέροχα εδέσματα από παραδοσιακές συνταγές, μαγειρεμένες με αγνά υλικά, που σίγουρα θα σας ταξιδέψουν σε μοναδικά μονοπάτια γευστικής απόλαυσης.

Η ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, το όμορφο περιβάλλον, το εξαιρετικό φαγητό, οι υπέροχες ποικιλίες κρασιού και ο καταπράσινος κήπος θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Οι άνετοι και πρόσφατα ανακαινισμένοι χώροι του εστιατορίου διαθέτουν: εσωτερικό χώρο χωρητικότητας 160 ατόμων, εξωτερικό χώρο χωρητικότητας 400 ατόμων, ειδικά διαμορφωμένο χώρο για γευσιγνωσία και άλλες δραστηριότητες, παιδότοπο και άνετο πάρκινγκ.

Το Ambrosia garden παντρεύει τη γεύση και το άρωμα των φρέσκων προϊόντων που παράγει η Ολυμπιακή γη. Δροσερά και φρέσκα λαχανικά, το παρθένο λάδι ελιάς, διάφορες ποικιλίες ελιών και τυροκομικών, το μέλι και τα εξαιρετικά τοπικά κρασιά συνθέτουν ένα αξέχαστο ταξίδι γαστρονομίας.

Γευτείτε και να γνωρίστε μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες με ρίζες από την αρχαιότητα ακόμα, βασισμένες στην παράδοση, στην καλή ποιότητα και την αυθεντικότητα. Μυηθείτε στα μυστικά της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας συμμετέχοντας ενεργά στην προετοιμασία ενός παραδοσιακού ελληνικού τραπεζιού.

Το εστιατόριο “Ambrosia Garden” βρίσκεται πολύ κοντά στην είσοδο του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας - εκεί όπου φιλοξενούνται μερικά από τα σπουδαιότερα εκθέματα του κόσμου. 

 

Δείτε περισσότερα για την Ηλεία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ