«Απόβαση» Ferrari σε Κέρκυρα και Ιωάννινα

5947 Επισκέψεις στο άρθρο

Είσαι λάτρης των Ferrari και θες να απολαύσεις από κοντά την αγαπημένη σου μάρκα αυτοκινήτου; Τότε μπορείς να πάρεις μια «γερή δόση» με μια επίσκεψη στην Κέρκυρα ή τα Ιωάννινα.

Τουλάχιστον 30 Ferrari θα βρεθούν στην Ελλάδα από τις 8 μέχρι τις 12 Ιουνίου. Σε εκδηλώσεις που οργανώνει το club "Passione Rossa", το club των ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας οι ιδιοκτήτες θα συγκεντρωθούν από τις 8 μέχρι τις 10 Ιουνίου στα Ιωάννινα και από τις 10 μέχρι τις 12 Ιουνίου στην Κέρκυρα. 

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνουν κληρώσεις μεταξύ των πελατών των συμμετεχόντων εμπορικών καταστημάτων των πόλεων όπου οι τυχεροί θα έχουν την τύχη να είναι συνοδηγοί μιας Ferrari κατά τη διάρκεια των διαδρομών που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα στην εκδήλωση.

Παράλληλα ένας μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι στο «ναό της Ferrari», το Μαρανέλο της Ιταλίας.

Σκοπός των άνω εκδηλώσεων είναι να καθιερωθούν διεθνώς, να πραγματοποιηθούν κάθε χρόνο και να εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες σχετικές πρωτοβουλίες (πχ. μεταφορά από Ιταλία και έκθεση του μονοθέσιου της Formula 1 της Scuderia Ferrari, του αγωνιστικού μοντέλου αυτοκινήτου FERRARI FXX-K, συμμετοχή πρώην διεθνών πιλότων της Formula 1 κλπ), να συμβάλλουν στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Κέρκυρας, χαρίζοντάς της παγκόσμια φήμη και προβολή και κάνοντάς την πόλο έλξης για πολλούς άλλους ανθρώπους. Ένα επιπλέον σκοπός είναι να αναδειχτούν οι φυσικές ομορφιές του νησιού, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να αποτελέσει πλέον σημείο αναφοράς για τους υπολοίπους ιδιοκτήτες FERRARI και όχι μόνο. 

Τα ρεκόρ του προέδρου του Club «Passione Rossa» 

Ο πρόεδρος του Club «Passione Rossa», κ.Fabio Barone, κατέχει δύο (2) παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας (Guinness World Record). Συγκεκριμένα, με την Ferrari 458 Italia έχει διανύσει, με το μικρότερο δυνατό χρόνο, το Transfagarasan Highway (στην Ρουμάνια το έτος 2015) που θεωρείται ο πιο ωραίος δρόμος του κόσμου και το Tienmen Mountain Road (στην Κίνα το έτος 2016), που θεωρείται ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου, με 99 στροφές, σε 1800μ ύψος και χωρίς κανένα προστατευτικό κιγκλίδωμα (στηθαίο ασφαλείας). Δεκάδες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες (εάν επιθυμείτε μπορούμε να Σας τις προσκομίσουμε) απΆ όλο τον κόσμο (BBC κλπ) έχουν αναφερθεί στο πρόσωπο του για την απόκτηση των 2 άνω ρεκόρ. Οι άνω προσπάθειες του προέδρου έχουν υποστηριχτεί και διαφημιστεί από τα αντίστοιχα Υπουργεία Τουρισμού και Εξωτερικών των ενδιαφερομένων χωρών (Ρουμανία, Κίνα και Ιταλία).