Διαγωνισμός φωτογραφίας στη Συνάντηση Μακεδόνων

1823 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων διοργανώνει τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, όπου αναμένεται να συμμετέχουν περισσότεροι από 250 πολιτιστικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, 40 μουσικοί και 15.000-20.000 θεατές.

 
Η ποικιλία ήχων, χρωμάτων και ρυθμών θα αναδείξει την πλούσια μακεδονική παράδοση και θα δημιουργήσει ένα πλαίσιο ευνοϊκό για τη διατήρηση και διάδοσή της.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και με στόχο την προσέλκυση του ευρύτερου ενδιαφέροντος για τη συγκεκριμένη εκδήλωση προκηρύσσουμε διαγωνισμό φωτογραφίας με θεματολογία τις ανεπανάληπτες εικόνες που θα εκτυλιχθούν στην 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, στέλνοντας μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected], αναγράφοντας ως θέμα «ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» και δίνοντας αναλυτικές πληροφορίες: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ και E-MAIL.

Όροι και προϋποθέσεις
α. Οι συμμετέχοντες να είναι άνω των 18 ετών.
β. Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν κάρτα ελευθέρας εισόδου σε όλα τα σημεία του Σταδίου (γρασίδι και κερκίδα).
γ. Θα υπάρχουν 2 (δύο) κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνισθούν οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό: (i) κοντινή φωτογραφία (πορτραίτο) και (ii) μακρινή φωτογραφία.
δ. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να παραδώσουν τουλάχιστον 30 φωτογραφίες ανα κατηγορία (κοντινές και μακρινές), επεξεργασμένες και μη, οι οποίες θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό.
ε. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να υποβληθούν (μέσω wetransfer) στο [email protected] μέχρι την Κυριακή 21 Μαΐου 2017.
στ. Η αξιολόγηση των φωτογραφιών θα γίνει από τους χρήστες που επισκέπτονται τη σελίδα της ΠΟΠΣΜ (www.facebook.com/omospondiamakedonon). Το έπαθλο θα κερδίσει μία φωτογραφία από κάθε κατηγορία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα «μου αρέσει». Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 (τα μεσάνυκτα).
ζ. Το έπαθλο για την πιο «δημοφιλή» φωτογραφία θα είναι ένας φακός Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG Macro συμβατός με Nikon ή Canon φωτογραφική μηχανή (ανάλογα με τη μηχανή του νικητή).
η.  Σε κάθε φωτογραφία θα αναγράφεται (κάτω δεξιά και διακριτικά) το όνομα του φωτογράφου. Μετά τον διαγωνισμό τα δικαιώματα των φωτογραφιών που θα υποβληθούν θα ανήκουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, η οποία δύναται να τις χρησιμοποιήσει για την προβολή της εκδήλωσης. Να σημειωθεί ότι η ΠΟΠΣΜ έχει εξασφαλίσει την άδεια από όλους τους συμμετέχοντες για την φωτογράφισή τους (αποτελεί απαραίτητο όρο για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής τους).