Γιορτές Νεολαίας Δήμου Ξάνθης!

Διαβάστηκε από 1107 αναγνώστες

Ένας θεσμός που δίνει τη δυνατότητα στη νεολαία της Ξάνθης να αναδείξει τη δημιουργικότητά της και τη φαντασία της.

 
Γεμάτα ενθουσιασμό και μεράκι τα παιδιά μετατρέπουν την Ξάνθη σε μια τεράστια σκηνή δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα της πόλης, γεμίζοντας χαρά μικρούς και μεγάλους.

Οι Γιορτές Νεολαίας, λαμβάνουν χώρα στα τέλη της ανοιξης, ξεκίνησαν την ίδια χρονιά με τις Γιορτές Παλιάς Πόλης και, όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος τους, είναι επικεντρωμένες στη μαθητιώσα νεολαία της πόλης. Στους εορτασμούς αυτούς δίδεται η δυνατότητα στους μαθητές να αποτελέσουν ταυτόχρονα τους πρωταγωνιστές και στη σκηνή και στο ακροατήριο. Έτσι οι κάτοικοι της πόλης γνωρίζουν τα δρώμενα του αστικού χώρου είτε μέσα από διαδικασία δημιουργίας – παραγωγής είτε μέσα από διαδικασία συμμετοχής – κατανάλωσης.

Η Ξάνθη, αυτός «ο μικρός, αλλά μέγας» τόπος, «ξεχειλίζει» από Τέχνη και Πολιτισμό, ξεχωρίζει για την πολιτιστική δραστηριότητα που αναπτύσσει, ξεχωρίζει για το αξιέπαινο ανθρώπινο δυναμικό της.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων πατώντας εδώ.

Tags: ΞΑΝΘΗ
 

που να μεινετε - ΞΑΝΘΗ

  • Βάση για τις ατέλειωτες επιλογές της Ξάνθης

    Σε ένα μοναδικό σημείο, στην Παλιά πόλη της Ξάνθης, μόλις λίγα βήματα από όλα τα αξιοθέατα της πόλης και το κέντρο, το ξενοδοχείο Elisso αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για επισκέπτες. Προσφέρει την χαλάρωση και την ξεκούραση που ζητάς στα δωμάτια και τις σουίτες με το μεγάλο κρεβάτι και τα άνετα στρώματα.
     2541084400, 2541084888 Περισσότερα