Και κέντρο και Παλιά Πόλη

2402 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο Hotel Xanthippion πας για να τα έχεις όλα κοντά. Δεν κοιτάς το ρολόι όταν περπατάς στα μισοφώτιστα πλακόστρωτα σοκάκια της Παλιάς Πόλης για να προλάβεις το καλό καζάν ντιπί της πλατείας.

 
Το Hotel Xanthippion βρίσκεται στο κέντρο της όμορφης πόλης της Ξάνθης μόλις  5 λεπτά από την κεντρική πλατεία και μόλις 7 λεπτά από την παλιά Πόλη. Μπορείς άνετα και γρήγορα να είσαι παντού. Μένεις σε ένα κλασικό και ανακαινισμένο κτίριο που διαθέτει 6 ορόφους και 53 άνετα δωμάτια. Όλα είναι όμορφα διακοσμημένα, ενώ μαζί με τους κοινόχρηστους χώρους της υποδοχής, του εστιατορίου και του cafe-bar, σου εξασφαλίζει μοντέρνα και ενδιαφέρουσα πρόταση διαμονής στην Ξάνθη. Θα διαπιστώσεις τη φροντίδα του προσωπικού στο Hotel Xanthippion, μια καθαρά οικογενειακή υπόθεση. Επιθυμία όλων των ανθρώπων του είναι να προσφέρει την ζεστασιά και την άνεση της οικογενειακής ατμόσφαιρας, καλύπτοντας ταυτόχρονα όλες τις σύγχρονες ανάγκες φιλοξενίας. Στόχος τους είναι το επίπεδο των υπηρεσιών να ξεπερνά τις προσδοκίες σου, οπότε δεν έχεις παρά να το τσεκάρεις.

Tags: ΞΑΝΘΗ
 

που να μεινετε - ΞΑΝΘΗ

  • Βάση για τις ατέλειωτες επιλογές της Ξάνθης

    Σε ένα μοναδικό σημείο, στην Παλιά πόλη της Ξάνθης, μόλις λίγα βήματα από όλα τα αξιοθέατα της πόλης και το κέντρο, το ξενοδοχείο Elisso αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για επισκέπτες. Προσφέρει την χαλάρωση και την ξεκούραση που ζητάς στα δωμάτια και τις σουίτες με το μεγάλο κρεβάτι και τα άνετα στρώματα.
     2541084400, 2541084888 Περισσότερα