Κύθηρα Χώρα

Κύθηρα παραλία Καλάδι

Κύθηρα παραλία Μελιδόνι

Κύθηρα σπήλαιο Αγίας Σοφίας

Κύθηρα - Αντικύθηρα: Αιγαίο και Ιόνιο στο ίδιο μέρος

11524 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα με τις ξεχωριστές ομορφιές τους! Βούτα στην βραχώδη Καμαρέλα, ανέβα στο «Μάτι της Κρήτης», δες σταλακτίτες και σταλαγμίτες και κάνε αναρρίχηση στην Κακιά Λαγκάδα.

Καμαρέλα: Βουτιές σε ένα θαύμα της φύσης
Πήγαινε στα Αντικύθηρα και απόλαυσε ένα μπάνιο – εμπειρία στην πιο όμορφη παραλία του νησιού. Η υπέροχη Καμαρέλα είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης με τα σχήματα και τη σκιά των βράχων να σε καλύπτουν και να σου δημιουργούν μαγική αίσθηση. Απόλαυσε το υπέροχο φυσικό περιβάλλον που έχει παραμείνει αναλλοίωτο και επισκέψου τους έρημους ανεμόμυλους και τον μοναδικό νερόμυλο.

Ταξίδεψε στο Μεσαίωνα από το «Μάτι της Κρήτης»
Ανέβα στο «Μάτι της Κρήτης», το κάστρο της Χώρας, «ταξίδεψε στον Μεσαίωνα» από το  βενετσιάνικο κάστρο, την Φορτέτσα των Κυθήρων. Απόλαυσέ το να δεσπόζει πάνω από τη Χώρα και απόλαυσε τη θέα στα τρία ελληνικά πελάγη, το Αιγαίο, το Ιόνιο και το Κρητικό.

Δοκίμασε τις αντοχές σου κάνοντας αναρρίχηση στην Κακιά Λαγκάδα
Στην Κακιά Λαγκάδα για αναρρίχηση και εκτόξευσε την αδρεναλίνη σου. Το φαράγγι βρίσκεται στα βόρεια του νησιού κοντά στην Αγία Πελαγία. Ανέβα τα 100 μέτρα υψόμετρο που θα σου χαρίσουν μοναδική εμπειρία και θέα και κατεβαίνοντας απόλαυσε ένα υπέροχο και χαλαρωτικό μπάνιο στην παραλία της περιοχής με τη σκιά από το φαράγγι που μόλις ανέβηκες να σε προστατεύει.

Μαγεία στο Σπήλαιο της Αγίας Σοφίας
Επισκέψου οπωσδήποτε το γραφικό χωριό του Μυλοποτάμου στην δυτική πλευρά των Κυθήρων και προχώρα προς το σπήλαιο της Αγίας Σοφίας. Δες τις εντυπωσιακές τοιχογραφίες του 13ου αιώνα που βρίσκονται στην είσοδο του σπηλαίου. Προχώρα πιο βαθιά και θαύμασε το υπέροχο θέαμα με τους σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες και τις χρωματικές εναλλαγές.


 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)