Λίγο Ξινόμαυρο Μπίτε...

Διαβάστηκε από 1238 αναγνώστες

Η ΠΚΜ συμμετέχει στη διεθνή έκθεση “PROWEIN 2017 – International Trade Fair Wines and Spirits” στο Ντίσελντορφ από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

 
Στη διεθνή έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών “PROWEIN 2017 – International Trade Fair Wines and Spirits”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας, συμμετέχει για πρώτη φορά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, η οργάνωση και η συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τις επιχειρήσεις οίνου και αλκοολούχων ποτών των Περιφερειακών Ενοτήτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν για να προβάλουν προϊόντα μέσα από το ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017.

Η Διεθνής Έκθεση PROWEIN – International Trade Fair Wines and Spirits αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή διεθνή έκθεση για τον κλάδο οίνου και αλκοολούχων ποτών. Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες και αγοραστές του κλάδου συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στη συγκεκριμένη έκθεση με στόχο την αναζήτηση συνεργατών από τη διεθνή αγορά. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η διοργάνωση του 2016 φιλοξένησε 6.200 εκθέτες από περισσότερες από 59 χώρες ενώ την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 55.000 επαγγελματίες από 126 χώρες του κόσμου.

Συνδυάστε μια εξόρμηση στην Κεντρική Μακεδονία και στη Νάουσα για το ξινόμαυρο και το πρεκνιώτικο, για να ξέρετε πρώτοι και καλύτερα από τους Γερμανούς τους μυστικούς θησαυρούς που έχει η Ελλάδα και η περιποίηση της καλής παρέας.

Πληροφορίες
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
dao@pkm.gov.gr
f. 2310 488460
 

 

που να μεινετε - ΝΑΟΥΣΑ - 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ

  • Εναρμονισμένο με τη φύση

    Στον Aγιο Παύλο Ημαθίας το Naoussa Mountain Resort δημιουργήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή στην όσο το δυνατόν καλύτερη εναρμόνιση με την φύση Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου αγκαλιάζουν ζεστά και φιλόξενα τον επισκέπτη και του προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης. Περισσότερα