Σε άλσος μέσα στην πόλη

Διαβάστηκε από 3260 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/6/2019

Νιώσε λες και βρίσκεσαι σε μια πανέμορφη καρτ ποστάλ με το περιβάλλον να σε μαγεύει.

 
Το εστιατόριο Γεράνια βρίσκεται στο άλσος Αγίου Νικολάου στη Νάουσα Ημαθίας, στο χώρο όπου με τη βοήθεια της υδάτινης δύναμης, λειτουργούσε παλιά η πρώτη Ντριστέλα της Νάουσας, από το 1986.

Με πολύ μεράκι και σεβασμό στο περιβάλλον, αξιοποιήθηκε ένας χώρος πλάι στο ποτάμι Αράπιτσα και κάτω από τη σκιά των Αιωνόβιων πλατάνων, ιδανικό για ηρεμία και χαλάρωση. Ο επισκέπτης, με την ενέργεια που μεταδίδεται από το κελάρυσμα των πουλιών, γίνεται ένα με τη φύση και γευόμενος την νοστιμότατη παραδοσιακή κουζίνα μας, γεμίζει τις μπαταρίες του μέχρι την επόμενη επίσκεψή του... 

Τα  Γεράνια αποτελούν το 1ο εστιατόριο στην περιοχή με τουαλέτα για ΑΜΕΑ και σε συνδυασμό με τις ειδικές ράμπες που υπάρχουν σε όλους τους χώρους, καθίσταται η παραμονή τους ακόμη πιο ευχάριστη. Παράλληλα θα βρείτε τον μοναδικό στην περιοχή παιδότοπο με άδεια, έγκριση από την ΕΒΕΤΑΜ που πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας των προτύπων ΕΛΟΤ ΕΝ 1176-1 (2008), ΕΛΟΤ ΕΝ 1176-2 (2008), ΕΛΟΤ ΕΝ 1176-3 (2008), ΕΛΟΤ ΕΝ 1176-6 (2008).

Απέραντοι και φιλόξενοι οι εξωτερικοί χώροι, πραγματικό καταφύγιο δροσιάς το καλοκαίρι.  Μπορείτε να γευτείτε εδέσματα της ώρας και πλήθος από μεζέδες, συνοδευόμενων με  τσίπουρο ή κρασί. Τα περίφημα Ναουσαίικα κρασιά στη διάθεσή σας. Λευκά και κόκκινα όλων των ντόπιων οινοπαραγωγών.

Οι χώροι στα  Γεράνια προσφέρονται για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, αρραβώνες, βαπτίσεις, δεξιώσεις, συνεστιάσεις). Γνωρίστε την Ναουσαίικη φιλοξενία, δοκιμάστε τις τοπικές σπεσιαλιτέ και περάστε ευχάριστες ώρες σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

 

τι να κανετε - ΝΑΟΥΣΑ - 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ

  • Τοπικές σπεσιαλιτέ σε περιβάλλον καρτ ποστάλ

    Μέσα στο Αλσος του Αγίου Νικολάου της Νάουσας, στο χώρο όπου με τη βοήθεια της υδάτινης δύναμης, λειτουργούσε παλιά η πρώτη Ντριστέλα, δημιουργήθηκε το εξοχικό εστιατόριο Γεράνια. Στους απέραντους χώρους του σερβιριστείτε εδέσματα της ώρας και πλήθος μεζέδων, παρέα με τσίπουρο ή κρασί.
     2332025174, 2332021922, 6932429508 Περισσότερα