Διαμονή σε κορυφαίο επίπεδο

Διαβάστηκε από 9676 αναγνώστες

Το Thermes Pozar Resort στο Λουτράκι Αριδαίας στην Πέλλα σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τους χώρους του μέσα από την ιστοσελίδα του με ένα κλικ εδώ http://www.thermes.com.gr/, πριν σας πείσει με την ομορφιά του να το επισκεφθείτε και να τα δείτε live.

Η ψηφιακή περιήγηση στο ξενοδοχείο θα σας δείξει τους πανέμορφους χώρους του καταλύματος και θα πείσει και τους πιο δύσπιστους πως είναι η ιδανική επιλογή για χαλάρωση και διακοπές είτε για ένα μόνο σ/κ είτε για περισσότερο.

Οι υπηρεσίες του Thermes Pozar Resort είναι εναρμονισμένες με την τελειότητα της φύσης που μας περιβάλλει. Ο χώρος μας ζεστός, άνετος και οικείος διαθέτει δωμάτια ικανά να φιλοξενήσουν 2 ή 3 άτομα, δωμάτια με τζάκι, που υπόσχονται αποδράσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Η ποικιλία στον διάκοσμο των δωματίων θα σας ενθουσιάσει δίνοντας σας την ευκαιρία εσείς να επιλέξετε ανάμεσα από τα παραδοσιακά δωμάτια με τζάκι ή χωρίς τζάκι κάνοντας τη διαμονή σας μοναδική.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: ΕΔΕΣΣΑ
 

που να μεινετε - ΕΔΕΣΣΑ

  • Η αποθέωση της φύσης

    Εκεί που ο πολιτισμός παραχωρεί τη θέση του στα πλατάνια της φύσης και των αιώνων βρίσκεται κτισμένος ο "ΝΟΣΤΟΣ". Η παραδοσιακή εικόνα, η ώχρα των τούβλων και τα ξύλινα παραθυρόφυλλα ενσωματώνουν αρμονικά το κτίριο στη φύση.
     2384091510 Περισσότερα
  • Εμπειρία στην πιο σαγηνευτική γωνιά

    Το Hotel Spa Nymfes είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν μια σαγηνευτική γωνιά της χώρας μας, τον μοναδικό τόπο των Λουτρών Πόζαρ και να γνωρίσουν την ομορφιά, τη γαλήνη και τις πολύτιμες ιαματικές ιδιότητες των νερών.
     2384091570, 2384091571 Περισσότερα

τι να κανετε - ΕΔΕΣΣΑ