Η παραλία Εγκρεμνοί

Λευκάδα - Εγκρεμνοί

Διαβάστηκε από 16327 αναγνώστες

Με ατελείωτη χρυσή άμμο 2 χλμ., τις απόκρημνες ορθοπλαγιές και το καθάριο γαλάζιο του Ιονίου, οι Εγκρεμνοί στη Λευκάδα  συνθέτουν ένα υπέροχο περιβάλλον, ιδανικό για χαλάρωση και... φωτογράφιση! Τα 350 σκαλοπάτια, που χωρίζουν την παραλία από το σημείο όπου σταματά ο δρόμος, είναι μεν πολλά, η θέα και η ομορφιά της παραλίας όμως πραγματικά σε ανταμείβει.....
Λευκάδα 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΚΕΡΚΥΡΑ

 • Η απόλυτη και πιο γνήσια ομορφιά

  Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Paradise Inn 3 αστέρων στην πανέμορφη Κέρκυρα, κοντά στην κοσμοπολίτικη Παλαιοκαστρίτσα, είναι το σημείο όπου θα ανακαλύψετε την ομορφιά και την ηρεμία που αναζητάτε για τις διακοπές σας!
   2663041119 Περισσότερα

τι να κανετε - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

 • Ασφάλεια και οικονομία

  Η Express rent a car διαθέτει μια ποικιλία αυτοκινήτων, ικανών να καλύψουν κάθε ανάγκη προσφέροντας ταυτόχρονα ασφαλή και άνετη μετακίνηση καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στην Κεφαλονιά.
   2671042499 Περισσότερα

που να μεινετε - ΛΕΥΚΑΔΑ

 • Για χαλάρωση και ηρεμία

  Όλες οι βίλες MOUNTY ISLAND, στα Λαζαράτα Λευκάδας έχουν δημιουργηθεί και διακοσμηθεί με ιδιαίτερη φροντίδα μεράκι και αγάπη, συνδυάζοντας διακριτική πολυτέλεια με παράδοση και αποτελούν ιδανικό προορισμό ξεκούρασης, χαλάρωσης και ηρεμίας.
   2645097296 Περισσότερα