Όταν η Κρήτη ξεπέρασε τις ...Μπαχάμες

12036 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι Μπαχάμες μπροστά στο Μπάλο δεν πιάνουν μία και οι ομορφιές των Χανίων με ροζ παραλίες, πυραμίδες, φαράγγι και πανέμορφα χωριά σε μέρη χωρίς αυτοκίνητα!

 
Μπάλος και Ελαφονήσι: Υπέροχες ροζ παραλίες

Πατήστε εδώ, ΚΑΝΤΕ LIKE στο Auto Τρίτη Touring στο Facebook και δείτε πρώτοι κάθε άρθρο της σελίδας μας

Περπάτα και κάνε βουτιές σε πανέμορφες ροζ παραλίες που σε κάνουν να ξεχνάς Μπαχάμες, Χαβάη και οποιαδήποτε άλλη εξωτική τοποθεσία! Περπάτα στη λιμνοθάλασσα, κολύμπησε στα ζεστά ρηχά νερά και χαλάρωσε στην ροζ αμμουδιά του με τα βράχια και τις πλαγιές γύρω σου. Νιώσε την ίδια μαγεία και στο Ελαφονήσι. Ροζ νερά χιλιάδες κοχύλια και αβαθής θάλασσα μαζεύει ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Οι ελληνικές πυραμίδες είναι στον Κίσσαμο
Φτάσε στον κίσσαμο Χανίων και θαύμασε ένα άλλο ελληνικό θαύμα της φύσης. Οι μοναδικοί Κομόλιθοι σε σχήμα πυραμίδας στο χωριό Ποταμίδα θα σε μαγέψουν. Ο μαλακός άργιλος που τους αποτελεί σε συνδυασμό με τον χρόνο και τη φύση τους χάρισαν τη σημερινή μορφή. Αξίζει να επισκεφτείς και τους φαλακρούς λόφους με τη φύση να τους χαρίζει βλάστηση μόνο στην κορυφή τους. 

Βόλτα στο Φραγκοκάστελο και μπάνιο με θέα το βενετσιάνικο φρούριο 
Φτάσε στο Φραγκοκάστελο στη νότια ακτή του νομού Χανίων. Εξερεύνησέ μέσα και γύρω από το βενετσιάνικο φρούριο όπου διαδραματίστηκαν γεγονότα της ιστορίας, τόσο κατά την περίοδο της βενετοκρατίας, όσο κατά την περίοδο της κατάκτησης της Κρήτης από τους Οθωμανούς, είναι μια εμπειρία που αξίζει να ζήσεις. Στη συνέχεια απόλαυσε τη μπάνιο σου στην παραλία του Φραγκοκάστελου, ακριβώς μπροστά από το φρούριο. Η ψιλή αμμουδιά και η ρηχή θάλασσα με τιρκουάζ νερά θα σε μαγέψει.

Περπάτησε στο πιο ξακουστό φαράγγι της Ελλάδας και κάντο να φανεί παιχνιδάκι
Μιλάμε για εμπειρία ζωής που θα αφηγείσαι για χρόνια. Κάνε τα 16 χιλιόμετρα του φαραγγιού της Σαμαριάς στην Κρήτη να φαίνονται παιχνιδάκι. Έξι ώρες περιδιάβασης στη φύση της Κρήτης στο πιο ξακουστό φαράγγι της Ελλάδας. Ο «Φάραγγας» όπως τον αποκαλούν οι Κρητικοί βρίσκεται στο οροπέδιο του Ομαλού και εκτείνεται από την τοποθεσία Ξυλόσκαλο μέχρι την Αγία Ρουμέλη.

Tags: ΧΑΝΙΑ